Καστοριά

Μανιάκοι: Άναψε… φωτιές το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%8e%ce%b3%ce%b7%cf%83%ce%b7

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου αποτελεί μία ακόμη αφορμή για να υπενθυμίσουν τις διαφορές τους οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Μανιάκων και Νέας Ζούζουλης, οι πρόεδροι των οποίων διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον Antennes FM.

Ο Σύλλογος των Μανιάκων και ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου της περιοχής δεν συμμετέχουν στην εκδήλωση φωταγώγησης του δέντρου, γιατί όπως είπε η πρόεδρος του Συλλόγου Μανιάκων, κ. Παυλάκουη πλατεία είναι μία και ονομάζεται κεντρική πλατεία Μανιάκων. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Όλοι βλέπουν τον παραγκωνισμό της δικής μας περιοχής. Οι πόρτες των χρηματοδοτήσεων από Δήμους και Περιφέρεια είναι ανοιχτές μόνο για την Νέα Ζούζουλη, ενώ για εμάς πάντα κλειστές.

Η κ. Παυλάκου είπε επίσης ότι όλα τα έργα γίνονται στην περιοχή της Νέας Ζούζουλης. “Και σε εμάς μετά κόπων και βασάνων έγινε ένας σκαλόδρομος.”

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νέας Ζούζουλης, κ. Αθανασίου υποστήριξε ότι παρά τις προσπάθειές τους για συνεργασία ακόμη και με κοινές εκδηλώσεις, βρίσκουν πάντα τοίχο και άρνηση από πλευράς Μανιάκων.

Η κ. Παυλάκου με τον Σύλλογό της και ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού ευθύνονται για τις διαφορές που συνεχίζουν να υπάρχουν. Δεν σας κρύβω ότι υπάρχουν και Δημοτικοί Σύμβουλοι που βάζουν το χεράκι τους για να διατηρείται αυτή η κόντρα” κατέληξε.

Στον Antennes FM μίλησε και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μανιάκων, κ. Βασιλειάδης, ο οποίος είπε ότι έγιναν όλες οι προσπάθειες για να συμμετέχουν στην συγκεκριμένη εκδήλωση οι δύο σύλλογοι που απέχουν, χωρίς να υπάρξει αποτέλεσμα. “Εμείς είμαστε εδώ για όλο το Μανιάκοι, χωρίς διαχωρισμούς και δεν δέχομαι τα όσα υποστήριξε η κ. Παυλάκου για έργα, χρηματοδοτήσεις και στολισμούς.

Ο Δήμος Καστοριάς, θέλοντας να κρατήσει ίσες αποστάσεις, επέλεξε στην αφίσα της εκδήλωσης να εμφανίζεται ως τοποθεσία φωταγώγησης η πλατεία Νέας Ζούζουλης – Μανιάκων, ενώ στο Δελτίο Τύπου της πρόσκλησης ως κεντρική πλατεία Μανιάκων.

 

antennes.gr

περισσότερα
Back to top button