ΑθλητικάΚαστοριάΦλώρινα

Νίκη και ήττα για τις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Καστοριάς κόντρα στην ΕΠΣ Φλώρινας

fb4063c3834defd1485ee25d59668c8f_xl

1-0 οι Παίδες και 1-2 οι Νέοι

Μία νίκη και μία ήττα είναι ο απολογισμός των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Καστοριάς στους εντός έδρας αγώνες που έδωσαν σήμερα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μικτών Ενώσεων με αντίπαλο την ΕΠΣ Φλώρινας.

Δίκαιη νίκη οι Παίδες

Η Μικτή Παίδων μετά από ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, επικράτησε δίκαια της μαχητικής ΕΠΣ Φλώρινας με σκορ 1-0.

Το μοναδικό γκολ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σημείωσε ο Μαλεγκάνος στο 50΄με εξαιρετικό σουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 23’, όπως επίσης ένα δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι στο 54’.

Χωρίς ψυχή και πάθος οι Νέοι

Στην αναμέτρηση των Νέων έγινε και εκεί ένα δυνατό, μοιρασμένο και αμφίρροπο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν αυτοπεποίθηση, πάθος και ψυχή, στοιχεία σημαντικά που τους βοήθησαν να αποδράσουν με το τρίποντο, επικρατώντας με σκορ 1-2.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο στο σκορ στο 18’ με τον Παπαθανασίου να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι, ενώ τρία λεπτά αργότερα (21’) οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ (0-1).

Στις αρχές της επανάληψης (52’), ο Εστιάδης με διαγώνιο πλασέ έφερε το ματς στα… ίσα (1-1), ωστόσο, όμως, οι Φλωρινιώτες στο 65’ μετά από λάθος του τερματοφύλακα, πέτυχαν το νικητήριο τέρμα τους (1-2).

Δημήτρης Κουτσής

sentra.com.gr

 

περισσότερα
Back to top button