Καστοριά

Σπύρος Αναγνώστου: «Να μας απαντήσει η Εφορεία Αρχαιοτήτων αν θέλει ή όχι τη δωρεά»

659b633c73fa75b9f907409caacd2cab_xl

Μετά την απάντηση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καστοριάς για τον ναό του Αγίου Νικολάου του Τζώτζα και την γραπτή απάντηση του κ. Αναγνώστου, ο κ. Αναγνώστου μίλησε στον Antennes FM, τονίζοντας το πόσο λυπημένος και θλιμμένος αισθάνεται από την αντιμετώπιση που είχε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων.

“Η απόφαση να δοθούν τα χρήματα από τις πωλήσεις του λευκώματος στην μεταβυζαντινή εκκλησία της γειτονιάς μας ήταν επιθυμία όλων των κατοίκων του Απόζαρι” τόνισε.

“Δεν μετανιώνουμε γι’ αυτή μας την απόφαση, αλλά περιμένουμε γραπτώς από την κ. Σκρέκα να μας απαντήσει αν θέλουν ή όχι τη δωρεά. Αν μας απαντήσουν αρνητικά, τότε στο Απόζαρι θα πάρουμε νέα απόφαση για το που θα διαθέσουμε αυτά τα χρήματα. Χρειάστηκαν τρία χρόνια δουλειάς για να ολοκληρωθεί αυτό το λεύκωμα και σήμερα περίμενα να μιλάμε γι’ αυτή τη δουλειά. Δυστυχώς, όμως, συζητούμε για άλλα πράγματα…”

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Antennes FM με την Εφορεία Αρχαιοτήτων, η. κ. Σκρέκα μας είπε ότι δεν έχει να κάνει κάποια νέα δήλωση, αφού όλες οι απόψεις της Υπηρεσίας καταγράφονται στο Δελτίο Τύπου που έχει εκδοθεί.

 

antennes.gr

περισσότερα
Back to top button