Ελλάδα

Η Κατερίνα Παπακώστα συγκινεί στην παρουσίαση του διδακτορικού του γιου της

234

Μία οικογενειακή φωτογραφία ανήρτησε ο γιος της Κατερίνας Παπακώστα, Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου ο κ. Σιδηρόπουλος παρουσίασε πρόσφατα το Διδακτορικό του στο τμήμα Βιολογίας.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ποζάρει περήφανη στο πλευρό του 34χρονου γιου της, πλέον Διδάκτορα Βιολογίας, ο οποίος διαγράφει λαμπρή επιστημονική πορεία παρά τα προβλήματα που προκαλεί στην καθημερινότητά του η αναπηρία του.

Όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Κατερίνα Παπακώστα, αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη για τον γιο της.

«Ο Κωνσταντίνος έχει κινητικά προβλήματα. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να έχει τη φυσική δραστηριότητα του έχει ένας μέσος νεαρός άντρας της ηλικίας του. Από την άλλη, έχει μια υπερβάλλουσα νοητική δραστηριότητα, που πραγματικά τον κάνει ξεχωριστό. Κι εγώ και ο άντρας μου-ελπίζω και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος- δεν αισθανόμαστε πως υστερεί σε κάτι. Αν τώρα θες να σου μιλήσω ως πολιτικός, θα σου πω πως η πολιτεία δεν έχει κάνει όσα θα έπρεπε να κάνει για τους ανθρώπους με αναπηρία, πως υστερούμε πολύ, ειδικά αν συγκριθούμε με την υπόλοιπη Ευρώπη», είχε πει χαρακτηριστικά.

newsitamea.gr

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button