Καστοριά

Καστοριά: Παραχώρηση ασύρματου εξοπλισμού& φακών στην Διεύθυνση Αστυνομίας από την Αντιπεριφέρεια (φωτογραφίες)

Στην παραχώρηση χρήσης δεκαοχτώ (18) led φακών – προβολέων και δεκαοκτώ (18) ασύρματων φορητών πομποδεκτών (VHF-UHF) προχώρησε την Πέμπτη 17 Νοέμβρη 2016 η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς προς την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς.

Το συγκεκριμένο υλικό  παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Αδαμόπουλος,  στον Διευθυντή Αστυνομίας  Ευθύμιο Αμαραντίδη, ο οποίος δε δίστασε να ευχαριστήσει θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη για την έμπρακτη υποστήριξη του στο έργο που επιτελεί η Αστυνομία Καστοριάς. Παρών κατά την παράδοση ήταν και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού, Θωμάς Νάτσης.

Το υλικό, προϋπολογισμού περίπου 2.500€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), παραδόθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας του τμήματος Πολιτικής Προστασίας – ΠΣΕΑ για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, όσο και για την κάλυψη της ασύρματης επικοινωνίας σε περιπτώσεις  φυσικών καταστροφών (πλημμύρες, σεισμοί, δασικές πυρκαγιές κ.λπ.), σύμφωνα με το μνημόνιο «ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ – Σχεδιασμός και Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την Αντιμετώπιση Κινδύνων λόγω Εκτάκτων Αναγκών».

 

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button