Καστοριά

Ντίνος Σαλαγιάννης: «Τολμάμε και μιλάμε για τον αθέμιτο ανταγωνισμό»

Ντίνος Σαλαγιάννης στον Antennes FM: «Τολμάμε και μιλάμε για τον αθέμιτο ανταγωνισμό»

Πρόεδρος του ΣΕΓ, κ. Ντίνος Σαλαγιάννης ήταν καλεσμένος σήμερα στον Antennes FM αναλύοντας τα σχέδια για τις καινοτομίες της 7ης Fur Excellence in Athens.

Ο κ. Σαλαγιάννης τόνισε ότι ο ΣΕΓ είναι ο πρώτος Σύνδεσμος που μιλά ανοιχτά για μία μεγάλη πληγή του κλάδου που είναι ο αθέμιτος ανταγωνισμός με τις τιμές πώλησης γουναρικών στις Εκθέσεις.
“Είχαμε κάποτε το “σκουπίδι” των δερμάτων, το κοματιαστό και οι Καστοριανοί με την τέχνη τους, το έκαναν χρυσάφι. Σήμερα δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά το χρυσάφι με αυτές τις συμπεριφορές το κάνουμε σκουπίδι. Ευτελίζουμε με τις χαμηλές τιμές το προϊόν της γούνας και αυτό στη δική μας Έκθεση δεν θα επιτρέψουμε ξανά να συμβεί.

Ο κ. Σαλαγιάννης απαντώντας στην ερώτηση “με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό”, υπογράμμισε ότι όποιος συμμετάσχει στην Έκθεση της Αθήνας θα υπογράψει και τους Όρους Συμμετοχής στους οποίους θα συμπεριλαμβάνονται και όροι υγιούς και όχι αρρωστημένου ανταγωνισμού.”

Ο κ. Σαλαγιάννης τάχθηκε επίσης υπέρ ενός εκπτωτικού event, ενώ για το Fur Festival του Προφήτη Ηλία επιφυλάχθηκε για το timing.

Σε ότι αφορά την πτήση charter στο Αεροδρόμιο του Άργους, ο κ. Σαλαγιάννης είπε ότι ήταν καλό που έγινε, αλλά οι γουνοποιοί δεν πρέπει να ξεχνούν ότι είναι γουνοποιοί και όχι… ταξιδιωτικοί πράκτορες.

antennes.gr

περισσότερα
Back to top button