Καστοριά

Απονομή πτυχίων Ναυαγοσωστικής από τη Ναυαγοσωστική Σχολή Μακεδονίας και το ΕΤΑΚ Καστοριάς (φωτογραφίες)

dscn8082Τέσσερις νέους ναυαγοσώστες απέκτησε η Καστοριά, οι οποίοι πέτυχαν επιτυχώς τις εξετάσεις στο πλαίσιο του σεμιναρίου που διοργάνωσε η Ναυαγοσωστική Σχολή Μακεδονίας σε συνεργασία με το Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών. Η απονομή των πτυχίων στους τέσσερις ναυαγοσώστες – δύο εκ των οποίων είναι μέλη του Εθελοντικού Τμήματος Καταστροφών Καστοριάς – έγινε εχθές στον χώρο του ΕΤΑΚ, από τον εκπρόσωπο της Ναυαγοσωστικής Σχολής Μακεδονίας, Κώστα Ντίκο, και τον πρόεδρο του ΕΤΑΚ, Μπάμπη Σαββίδη.

Κατά τη διάρκεια της απονομής, έγινε και ζωντανή on line σύνδεση με τον υπεύθυνο της Σχολής, Θεολόγη Εμμανουηλίδη, ο οποίος συνεχάρη τους νέους ναυαγοσώστες, ευχόμενος για καλή επιτυχία στο έργο τους, ενώ επισήμανε ότι αυτό που απαιτείται είναι η διαρκής εξάσκηση για τη συνεχή βελτίωση των ικανοτήτων τους.

Οι τέσσερις ναυαγοσώστες που παρέλαβαν τα πτυχία τους είναι οι Υφαντίδης Βασίλης (μέλος ΕΤΑΚ), Τάσος Ζέρβας (μέλος ΕΤΑΚ), Σταύρος Κουγιουμτζόγλου και Σμπιλίρη Ειρήνη.

Οι ενδιαφερόμενοι για μαθήματα ναυαγοσωστικής μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Κώστα Ντίκο στο τηλέφωνο: 6945-495799 ή με το Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών (6937001922, κ. Σαββίδης).

dscn8084 dscn8083 dscn8087 dscn8096 dscn8093

περισσότερα
Back to top button