Ελλάδα

Κουνέλι με σπανάκι

kouneli_b-limghandlerΥλικά
2 1/2 κιλά κουνελι
1 κιλο σπανακι
1 κρεμμ. ψιλοκομμένο
αλάτι- πιπέρι-ελαιόλαδο

Αυγολέμονο
2 κρόκους αυγών
χυμό ενός λεμονιού

Εκτέλεση
Πλένω πολύ καλά το κουνέλι με νερό.Στο τέλος το ξεπλένω με νερό και ξύδι.
Το τεμαχίζω, το αλατοπιπερώνω, και το ροδίζω στην κατσαρόλα όπου έχω βάλει λάδι.
Αφού τελειώσω την διαδικασία αυτή ,ρίχνω το ανάλογο νερό, [να καλυφθούν οι μερίδες] κλείνω την χύτρα και το βράζω 20 λεπτά.

Σε δεύτερη κατσαρόλα σοτάρω το κρεμμύδι με λίγο λαδάκι, ρίχνω το καλά πλυμένο σπανάκι, αλάτι ελάχιστο,
το αχνίζω 1-2΄λεπτά και ρίχνω λίγο, απο τον ζωμό του κουνελιού ..
Στο τέλος προσθέτω και τις μερίδες του κουνελιού στο σπανάκι να βρασουν όλα μαζί 10΄λεπτα.
Το Αυγοκόβω, και είναι έτοιμο για σερβίρισμα το πεντανόστιμο φαγητό.
Για όσους φυσικά τρώνε το κουνέλι.

Καλή σας όρεξη
Μαρία

 

 

ΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Για να βελτιωθούν οι σχέσεις με κάποιον , δεν αρκεί να αλλάξει αυτός.
Πρώτα πρέπει να αλλάξουμε εμείς στον τρόπο που παρατηρούμε τον άλλον.
Εδώ , λοιπόν , χρειάζεται προσοχή.

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button