ΑθλητικάΚαστοριά

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον ΠΑΣ Λεύκης (ρεπορτάζ – φωτο)

099

Επιτέλους νίκη ξανά, και με πολύ καλό ποδόσφαιρο ειδικά στο α΄ ημίχρονο, για την ομάδα μας μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, που οφειλόταν είτε στην ατυχία των τελευταίων λεπτών είτε σε πραγματικά άσχημη ημέρα και απόδοση.

Με το εμφατικό 3-0 κατά της Βασιλειάδας λοιπόν, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής ημέρας, ο ΠΑΣ Λεύκης πήρε το δεύτερο τρίποντο και ξόρκισε την ατυχία και τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων ημερών. Πέρα από βαθμολογική ανάσα όμως, η νίκη αυτή αποτελεί ψυχολογική ανάταση και έναυσμα θετικών προσδοκιών, ειδικά για την επόμενη εβδομάδα όπου θα αντιμετωπίσουμε την πρωτοπόρο Φλατσάτα μέσα στην Οινόη.

Κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα κόντρα στον Εθνικό Βασιλειάδας ήταν το πάθος και η αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών μας. Χάρη στην καθοριστική παρέμβαση του προπονητή μας Λεπίδα όλη την εβδομάδα, η ομάδα παρουσιάστηκε δεμένη, με ουσία και χωρίς περιττές ενέργειες.

Έτσι, με 2 γκολ του Μιχάλη Ζήνδρου στο πρώτο ημίχρονο και ένα του Θωμά Παγούνη στο δεύτερο, ο ΠΑΣ Λεύκης κέρδισε εντυπώσεις και βαθμούς. Αξίζει να σημειωθούν οι πολύ καλές ενέργειες που σταμάτησαν όμως στα δοκάρια από τον Ιντζίδη και τον Ζήνδρο, καθώς επίσης και η σωρεία χαμένων ευκαιριών που θα έδιναν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση μας. Τέλος, πολλά συγχαρητήρια στον Σίμο Ματκάρη που συνέβαλε αποφασιστικά στην καθοδήγηση της ομάδος από την θέση του βοηθού προπονητή.

019029

002

pas-lefkis.gr

περισσότερα
Back to top button