Ελλάδα

Στην Ελλάδα στέλνει τους παράνομους μετανάστες στις ΗΠΑ ο Τραμπ – Γράφει ο πιτσιρίκος

o-megistanas-ntonalnt-tramp-upopsifios-proedros-twn-ipa-w_lΠανικό έχει σκορπίσει στη χώρα μας η δήλωση του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, πως θα στείλει στην Ελλάδα έως και τρία εκατομμύρια παράνομους μετανάστες.

Σε συνέντευξή του, στην εκπομπή του CBS «60 να είναι οι ώρες σας», ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως δεν έχει νόημα να απελάσει τους παράνομους μετανάστες στο Μεξικό -γιατί θα ξαναγυρίσουν στις ΗΠΑ-, οπότε θα τους στείλει στην Ελλάδα.

Σύνφωνα με τον Ντόναλντ Τραμπ, η Ελλάδα είναι η ιδανική χώρα γιατί ξέρει πως είναι πολύ μακριά από τις ΗΠΑ -αν και δεν μπορεί να την βρει στον χάρτη-, ενώ η Ελλάδα έχει και το καλό ότι υπακούει τυφλά στις εντολές των άλλων χωρών και δεν πρόκειται να αντιδράσει κανένας Έλληνας, ακόμα κι αν η χώρα γίνει πεδίο δοκιμών για πυρηνικά.

Όπως είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, η Ελλάδα ταιριάζει πολύ στους Μεξικάνους γιατί είναι κι αυτοί τεμπελχανάδες σαν τους Έλληνες, ενώ, αν τους στείλουν σε καμιά Ικαρία, οι Μεξικάνοι θα νομίζουν πως είναι στην πατρίδα τους.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ακόμα πως θα φτιάξει τελικά το τείχος στα ελληνικά σύνορα -για να μην μπορούν να φεύγουν οι μετανάστες που θα στείλει στην Ελλάδα-, ενώ τα αμερικανικά πολεμικά πλοία θα περιπολούν στο Αιγαίο και στο Ιόνιο και θα βυθίζουν τις βάρκες των μεταναστών που θα προσπαθούν να πάνε από τον Πειραιά στο Μαϊάμι.

Ανάμεσα στους παράνομους μετανάστες που θα απελαθούν είναι δολοφόνοι και έμποροι ναρκωτικών που παρενοχλούν τις τοπικές Μαφίες στις ΗΠΑ και τους παίρνουν την δουλειά.

Η έλευση τριών εκατομμυρίων μεταναστών στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη και θα εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως η απέλαση τριών εκατομμυρίων παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, ενώ υποστήριξε πως, αν φύγουν και 4-5 εκατομμύρια Αμερικανοί που είχαν πει πως, αν εκλεγόταν ο Τραμπ, θα έφευγαν από τις ΗΠΑ, θα είναι ο πρώτος Πρόεδρος των ΗΠΑ που θα έχει δημιουργήσει γύρω στα οκτώ εκατομμύρια θέσεις εργασίας, πριν καν αναλάβει τα καθήκοντά του.

Η αποκάλυψη του Ντόναλντ Τραμπ εξηγεί και το ταξίδι του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα, αφού ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ έρχεται να κανονίσει με την ελληνική κυβέρνηση τις λεπτομέρειες για τον τρόπο μετακίνησης και εγκατάστασης των τριών εκατομμυρίων παράνομων μεταναστών που θα έρθουν στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ.

Σατιρικό άρθρο από το pitsirikos.net

περισσότερα
Back to top button