ΑθλητικάΚαστοριά

Η Καστοριά νικήτρια στο ντέρμπι (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)


Η Καστοριά ήταν η νικήτρια στο κατ’ ευφημισμό ντέρμπι, αφού νίκησε τον, τυπικά γηπεδούχο, Μ. Αλέξανδρο Καλλιθέας με σκορ 0-2

Επιμέλεια Φωτό: Εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ
Η Καστοριά ήταν η νικήτρια στο κατ’ ευφημισμό ντέρμπυ, αφού νίκησε τον τυπικά γηπεδούχο Μ. Αλέξανδρο Καλλιθέας, με σκορ 0-2. Έτσι εξακολουθεί και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της Ε. Π. Σ. Καστοριάς, μετά και την 8η αγωνιστική.
Το παιχνίδι έγινε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες, αφού, τόσο ο δυνατός αέρας που φυσούσε, όσο και η δυνατή βροχή, που έπεφτε, σχεδόν, καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, δυσχέραινε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην μπορεί να διεκδικήσει, σε καμία περίπτωση, δάφνες ποιότητας.

Η Καστοριά ήταν ελαφρώς καλύτερη και κατόρθωσε να προηγηθεί, πριν την συμπλήρωση του ημίωρου. Συγκεκριμένα, στο 21΄ο Astrauskas, με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Damzi, άνοιξε το σκορ (0-1), γνωρίζοντας την αποθέωση των λίγων πιστών φιλάθλων που παραβρέθηκαν στο Ο.Α.Κ.Α το Δήμου Καστοριάς, αψηφώντας τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Στην επανάληψη οι παίκτες και των δύο ομάδων, κουρασμένοι, προφανώς, από τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, δεν μπόρεσαν να προσφέρουν το ίδιο θέαμα, με αυτό του α΄μέρους. Στο 54΄οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου Δημ., η μπάλα βρήκε το οριζοντιο δοκάρι της εστίας του Δημητριάδη.

Στο 55΄έγινε το 0-2 κι εκέι το παιχνίδι “έγειρε” οριστικά υπέρ των φιλοξενούμενων. Ο Μαντζάνας έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Tahirllari, με κοντινό πλασέ, μέσα από την μικρή περιοχή, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Φωτιάδη Φ. και των βοηθών του κ.κ. Κοτεκίδη Ι. και Σταγγόλη Χ., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις:

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Σίσκος, Τάσιος, Σεργιανίδης, Μήνος, Βακόπουλος, Ιωσηφίδης, Σίμου, Ευαγγέλου, Αντωνιάδης Ουίλ. (76΄Πρωτόγερος), Παπαδόπουλος (56΄Μπάτζιος), Τσαμτσάκης

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος, Αντωνιάδης Κων., Νίνος (55΄Τσόπρας), Τράντας, Rapo (78΄Γεωργούλης), Λαδάς, Damzi, Μηλιάτης, Tahirllari, Astrauskas, Μαντζάνας (75΄Χασάι)

 

agsk-kastoria.blogspot.gr

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button