ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριάΠρόσωπα

Γκολ του Κωνσταντίνου Πρωτόγερου στα καλύτερα του πανελλήνιου διαγωνισμού “Zlatanstyle”

img_1246

Ένα γκολ του Κωνσταντίνου Πρωτόγερου, αθλητή  του προπαιδικού του Μέγα Αλεξάνδρου Καλλιθέας  επιλέχθηκε ως ένα από τα καλύτερα 11 που ξεχώρισα  στον  διαγωνισμό #zlatanstyle που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της προβολής της ταινίας του ποδοσφαιριστή  Ζlatan Ibrahimovic.

Τα 11 γκολ μαζί και το γκολ του Πρωτογερου Κ. θα προβληθούν στον κινηματογράφο Δαναός στης 12/11/2016 όπου θα γίνει και η βράβευση πριν από την προβολή της ταινίας ντοκιμαντέρ«Becoming Zlatan».

Το γκολ που διακρίθηκε ήταν από τον φιλικό αγώνα μεταξύ του Μέγα Αλεξάνδρου Καλλιθέας και της Ακαδημίας Βοΐου στης 02-10-2016.

46b5730eb1-660x330

Η ΤΑΙΝΙΑ:  «Becoming Zlatan»

Yποψήφια για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ντοκιμαντέρ 2016
Η ταινία είναι ένα σπάνιο πορτραίτο του Σουηδού ποδοσφαιριστή Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στο οποίο μιλάει ανοιχτά για τη ζωή του και τις μεγάλες προκλήσεις της καριέρας του.
Μέσα από ανέκδοτο αρχειακό υλικό, η ταινία ακολουθεί τον νεαρό Ζλάταν από το ξεκίνημα της πορείας του με την ομάδα Malmö FF το 1999, στα ξεσπάσματα και τις συγκρούσεις που τον σημάδεψαν κατά την παραμονή του στον Ajax, ως και την θρυλική άνοδό του στην κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, παίζοντας για τη Juventus το 2005.
Το Becoming Zlatan είναι μια ταινία ενηλικίωσης γεμάτη ένταση που καταγράφει το περίπλοκο ταξίδι αυτού του νέου, ταλαντούχου παίκτη. Από τους συμπαίκτες του στην Malmö που πιστεύουν ότι είναι εγωιστής και παίζει μόνο για τον εαυτό του, έως τους σκληρούς μάνατζερ στην Ajax που τον στέλνουν στον πάγκο και τον πατέρα του, ο οποίος του λέει κυνικά «μέχρι να τα καταφέρεις διεθνώς, είσαι ένα τίποτα», ο νεαρός παίκτης ζει υπό συνεχή πίεση. Όμως παραμένει πιστός στον εαυτό του και βρίσκει την αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις της καριέρας του και του ποδοσφαίρου.
Σήμερα, ο 35χρονος σούπερ – σταρ παραμένει ένα αίνιγμα, αλλά στο «Becoming Zlatan» μας αποκαλύπτει πώς έφτασε ως εδώ και μας αφήνει να δούμε, έστω για μια στιγμή, ποιος πραγματικά είναι.

https://www.youtube.com/watch?v=FhDPLatH6To

 

 

 

περισσότερα
Back to top button