Καστοριά

Αρκετά σκληρή η υπερασπιστική γραμμή απέναντι στα όσα κατέθεσε η Α. Νικολουλή!

poluzos

«Γνωρίζετε πως σκοτώθηκε ο Κωστής κυρία Νικολούλη;»

Αρκετά σκληρή φαίνεται να είναι η υπερασπιστική γραμμή του συνήγορου των δύο κατηγορουμένων κ. Ηλία Κρομλίδη απέναντι στα όσα κατέθεσε η Α. Νικολούλη, με συνεχείς ερωτήσεις στην ίδια και στοιχεία διαφορετικά από τα δικά της.

Σχετικά με τις κηλίδες αίματος αναφέρθηκε στο δικαστήριο από συνεργάτη της Α. Νικολούλη πως ταυτοποιήθηκαν ότι ανήκουν σε άνθρωπο αλλά δεν ταυτοποιήθηκαν με τον Κωστή Πολύζο. Ο συνήγορος υπεράσπισης, ανέφερε την συνομιλία με τον οδηγό λεωφορείου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι μετέφερε τον Κωστή Πολύζο την επομένη στην πόλη των Γρεβενών. Για το συγκεκριμένο στοιχείο η Αγγελική Νικολούλη είπε πως ο οδηγός δεν ήταν σίγουρος αν αυτός που είδε ήταν ο Κωστής, ενώ ο συνήγορος της υπεράσπισης ισχυρίζεται πως ο οδηγός δήλωσε στην Αστυνομία πως είναι 99% σίγουρος για τον Κωστή.

Χαρακτηριστική, μάλιστα, είναι η ερώτηση που έκανε στη γνωστή δημοσιογράφο, για το αν γνωρίζει τον τρόπο που σκοτώθηκε ο Κωστής. Η απάντηση που έλαβε ήταν: «Δεν ξέρω, δεν ήμουν εκεί. Από την έρευνα που έκανα, το σίγουρο είναι πως ένα παιδί βγήκε από ένα σπίτι και μπήκε σε ένα άλλο, αλλα το τι έκανε εκεί δεν το γνωρίζω. Ο ιατροδικαστής είπε ότι πέθανε από χτύπημα στο κεφάλι».

Η κατάθεση της Αγγελικής Νικολούλη κράτησε πάνω από μια ώρα, ενώ η συνολική εξέτασή ξεπέρασε τις 2 ώρες.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

kozanilife.gr

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button