ΑγροτικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Καστοριά: Την επόμενη φορά θα ειδοποιησω την αστυνομία (φωτο)

 

149919301_1330204560347631_8091640653264582193_n

“Πραγματικά κατανοώ την ανάγκη όλων μας να εξασφαλίσουμε τα προς το ζην. Πραγματικά κατανοώ το ότι τώρα είναι η εποχή που τα τρακτέρ είναι στο δρόμο είτε για να μεταφέρουν τα καλάμια από τα φασόλια που ήδη έχουν αλωνιστεί είτε για να οργώσουν και να σπείρουν τα χωράφια για τη νέα σοδειά.
Δε μπορώ όμως ούτε να κατανοήσω, ούτε και να δικαιολογήσω την ανευθυνότητα ορισμένων, που κινούνται στους δρόμους χωρίς καν φώτα. Είναι δυνατόν να βγαίνουν νύχτα στους δρόμους χωρίς φώτα και να θέτουν τη ζωή και την ασφάλεια οδηγών και επιβαινόντων στα ΙΧ σε κίνδυνο;
Για ποιο λόγο; Σε δύο βράδια δύο φορές αποφευχθει ατύχημα την τελευταία στιγμή.
Εγώ το δηλώνω ευθαρσώς ότι την επόμενη φορά που θα συναντήσω στο δρόμο κάτι τόσο εξαιρετικά επικίνδυνο θα ειδοποιήσω την αστυνομία, για να σωθούν ζωές.
Μπροστά στην ανθρώπινη ζωή δε μετράει τίποτα!”

Μια καταγγελία που είδαμε στο Facebook και την προσυπογράφουμε πλήρως.

 

περισσότερα

One Comment

  1. Έλα μωρέ τωρα τί ψάχνεις να βρεις , εδώ επικρατεί ο ωχαδερφισμός. Σε παρατήρηση για αρρύθμιστα φώτα – αντιαεροπορικά – πήρα την απάντηση: ρέε φιλαράκι, ήρθες στο χωρίο μου και θα μου πεις ότι είμαι και λάθος να πούμε… διπλοπαρκαρίσματα με αλάρμ αναμμένα όπου γουστάρει ο καθένας, άνοιγμα πόρτας λες και είναι του ψυγείου,πάρλα στο κινητό & οδήγηση με το αντίθετο χέρι…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button