ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Φιλικό παιχνίδι της Δόξας Αμπελοκήπων στις Πιέριδες Μούσες (φωτογραφίες)

 

Δυνατό φιλικό παιχνίδι των Πιερίδων Μουσών με τη Δόξα Αμπελοκήπων Καστοριάς που προετοιμάζεται ενόψει της έναρξης των αγώνων της Γ’ Εθνικής όπου θα αγωνιστεί ως νεοεισερχόμενη ομάδα

Η ομάδα των Πιερίδων Μουσών αξιοποιεί το 15νθήμερο κενό που έχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και κερδίζει σε συλλογική και τεχνική συγκρότηση ώστε να επανέλθει στο πρωτάθλημα πιο δυναμική και αποτελεσματική. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και ο φιλικός αγώνας που έδωσε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Ανδρομάχης με την Δόξα Αμπελοκήπων Καστοριάς, μια νέα γυναικεία ομάδα με αξιόλογο δυναμικό που φιλοδοξεί να ξεκινήσει θετικά την αγωνιστική της πορεία συμμετέχοντας στον 3ο Όμιλο της Γ Εθνικής.

Σε έναν φιλικό αγώνα που γίνεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας σίγουρα έχει σημασία η αποτελεσματικότητα και στο συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι η διαφορά ήταν υπέρ των Πιερίδων Μουσών. Αυτό όμως που μετρά για τους προπονητές είναι η οργάνωση και η παρουσία των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Οι δύο προπονητές δοκίμασαν όλες τις αθλήτριες, πειραματίστηκαν σε διάφορα σχήματα και τεχνικές. Τελικά ήταν ένα δυνατό παιχνίδι για τις δύο ομάδες που έδειξαν πολλές αρετές, καλή οργάνωση στον αγωνιστικό χώρο και είχαν αρκετές καλές ευκαιρίες. Όσοι φίλαθλοι ήταν στο γήπεδο -αν και ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς και λασπώδης – απόλαυσαν έναν καλό ποδοσφαιρικό αγώνα με πολλές καλές φάσεις και γκολ.

Η πρόεδρος του Δ.Σ.,  Παρασκευή Ζιώγα και η προπονήτρια των Πιερίδων Μουσών Λία Ζιώγα (οι οποίες έχουν ιδιαίτερους συναισθηματικούς δεσμούς με την Καστοριά λόγω  καταγωγής), υποδέχτηκαν την ομάδα της Δόξας και ευχαρίστησαν διοίκηση και παίχτριες για την τιμή που τους έκαναν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να έλθουν για το φιλικό παιχνίδι. Τους ευχήθηκαν επίσης καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας.


neapierias.gr

14991969_154935794976418_7797160493907424980_n

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button