ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

Ο Διαμαντίδης στη Βουλή; Μόνο ως επισκέπτης…

diamanti-708

Το δημοσίευμα που θέλει τον Δημήτρη Διαμαντίδη να «κατεβαίνει υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία» έγινε viral, αλλά… είναι πιθανότερο ο Μήτσος να γίνει προπονητής στον Ολυμπιακό, παρά να μπει στα ψηφοδέλτια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η αλήθεια είναι ότι η είδηση και μόνο ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης «έχει δεχτεί πρόταση από τη Νέα Δημοκρατία», ήταν ικανή να προκαλέσει… ντελίριο τόσο ανάμεσα στους φιλάθλους, όσο και ανάμεσα στους δημοσιογράφους.

Είναι δεδομένο ότι ο Διαμαντιδης είναι ένας από τους πλέον πολιτικοποιημένους Έλληνες αθλητές, καθώς εδώ και χρόνια παρακολουθεί και ενημερώνεται για τις πολιτικές εξελίξεις, εντός και εκτός Ελλάδας, ενώ σε αντίθεση με τους περισσότερους αθλητές, προτιμάει να δει ένα ντοκιμαντέρ, παρά μια σειρά…

 Μέχρι εδώ όλα καλά κι όλα ωραία, αλλά από το «ο Διαμαντιδης ενδιαφέρεται για τα πολιτικά» μέχρι το «ο Διαμαντίδης κατεβαίνει στην πολιτική» έχει απόσταση όση από το ΟΑΚΑ μέχρι το ΣΕΦ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που είναι μπασκετικός και παίζει σταθερά μπάσκετ μια φορά την εβδομάδα, έχει περισσότερες πιθανότητες να πείσει τον Μήτσο για ένα μονό, παρά για να κατέβει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Εξάλλου, αν όντως κατέβαινε στην Α’ ή Β’ Αθηνών (όπως αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα) θα του έκαναν μούτρα οι φίλοι τους στην Καστοριά…

Ωραία ιστορία λοιπόν, αλλά δεν έχει «Μήτσο».

gazzetta.gr

 

περισσότερα
Back to top button