ΕλλάδαΠροκηρύξεις

H Microsoft Ελλάς αναζητά φοιτητές και νέους απόφοιτους

opendayΤην Τετάρτη 16 Νοεμβρίου η Microsoft Ελλάς αναζητώντας την επικοινωνίας με φοιτητές και νέους απόφοιτους τους “ανοίγει την πόρτα της”. Η εταιρεία βρίσκει διάφορες αφορμές κατά καιρούς για να προβάλει το εργασιακό περιβάλλον της καθώς και να προσελκύει τα πιο ισχυρά ταλέντα στο χώρο της τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Πιο συγκεκριμένα, στο «Open Day«, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της τεχνολογίας, να έρθουν σε επαφή με ηγετικά στελέχη, αλλά και να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας που παρέχει η Microsoft.

Επίσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με το πρόγραμμα Microsoft Academy for College Hires (ΜΑCH), και να συνομιλήσουν με εργαζόμενους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, καθώς και για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της εταιρίας, το οποίο απευθύνεται σε φοιτητές.

Οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου στο www.aka.ms/MSopendayGR. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

economy365.gr

περισσότερα
Back to top button