ΑθλητικάΚαστοριά

Ένας ακόμη “μονόλογος” για την Καστοριά (ρεπορτάζ)

omada16-17

Μόνη πρώτη στην βαθμολογία έμεινε η Καστοριά, που φιλοδώρησε, στο γήπεδο της, με οκτώ (8) γκολ την Δόξα Κορησού, εκμεταλλευόμενη την ήττα του Μ. Αλέξανδρου Καλλιθέας, στην Πολυκάρπη.

Το παιχνίδι ήταν ένας διαρκής μονόλογος της Καστοριάς, η οποία κατάφερε να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό της και να πετύχει από τέσσερα (4) γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Ο χορός των γκολ άρχισε πολύ νωρίς. Έτσι, στο 9΄ ο Μαντζάνας γύρισε από αριστερά, την κατάλληλη στιγμή, στον Tahirllari, ο οποίος, με πλασέ, άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 12΄ο Damzi έκανε ωραία κάθετη μπαλιά από δεξιά και ο Rapo με σουτ έκανε το 2-0. Στο 15΄ο Μαντζάνας με ωραίο σουτ, από αριστερά, έκανε το 3-0. Στο 21΄ο Damzi έκανε σέντρα, αλλά το σουτ του Μαντζάνα, που ήταν ο αποδέκτης της μπάλας, πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Κολλάρα. Στο 25΄, μετά από συρτή σέντρα του Νίνου από αριστερά, ο Tahirllari με πλασέ έκανε το 4-0. Στο 44΄ο Παπαθανασίου, σχεδόν από τον χώρο του κέντρου, είδε τον Δημητριάδη αρκετά έξω από την εστία του, σούταρε, αλλά ο Δημητριάδης κατόρθωσε και απέκρουσε σε κόρνερ, αποσοβώντας την σίγουρη παραβίαση της εστίας του.

Στο β΄μέρος, το σκηνικό δεν άλλαξε. Η Καστοριά πίεσε και στο 48 και στο 49΄τα σουτ των Damzi και Tahirllari πέρασαν άουτ, ενώ στο 50΄το μακρινό σουτ του Μηλιάτη Διον., μπλόκαρε σταθερά ο Δημητριάδης. Στο 52΄η κεφαλιά του Νέδου, ύστερα από κόρνερ του Μαντζάνα, πέρασε ψηλά άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Κολλάρα. Στο 53΄, μετά από ωραίο γύρισμα του Rappo, ο Damzi, από αριστερά, με ευθύβολο σουτ έκανε το 5-0. Στο 65΄το σουτ του Παπαθανασίου απέκρουσε ο Δημητριάδης. Στο 70΄ο Damzi έβγαλε τον Μαντζάνα τετ α τετ με τον Κολλάρα, αλλά ο τελευταίος, με ωραία προσπάθεια, απεσόβησε τον κίνδυνο. Στο 75΄ο Damzi με πλασέ, ύστερα απο σέντρα του Tahirllari έκανε με σουτ το 6-0. Στο 78΄ο Rapo, μετά από μπαλιά του Μελισσανίδη δεν πρόλαβε, αφού ο Κολλάρας επενέβη σωτήρια. Στο 79΄το σουτ του Μαντζάνα πέρασε άουτ. Στο 80΄το σουτ του Χασάι μπλόκαρε ο Κολλάρας. Στο 88΄ο Αντωνιάδης με πλασέ έκανε το 7-0. Στο 90΄, μετά από σέντρα του Μελισσανίδη, ο Χασάι με σουτ έκλεισε το σκορ (8-0).

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Τζημόπουλου Θ. και των βοηθών του κ.κ. Παπαγιάννη Χρ. και Γιαννόπουλου Κων.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Δημητριάδης, Γεωργούλης, Νίνος (46΄Νέδος), Τσόπρας Θεοδ. (63΄Μελισσανίδης), Αντωνιάδης, Λαδάς, Damzi, Μηλιάτης Βασ., Tahirllari, Rapo (57΄Χασάι), Μαντζάνας

ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ: Κολλάρας, Ζάχος (61΄ Στυλιάδης), Τσόπρας Λαζ., Κωνσταντινίδης, Κράτσιος Αργ., Τόλος, Κουζίνας, Σιμάι (46΄Γάκιας), Παπαθανασίου, Τσόπρας Ιωαν., Μηλιάτης Διον.

 

 

http://agsk-kastoria.blogspot.gr/

περισσότερα
Back to top button