Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΚοζάνη

Πρόσκληση συμμετοχής επιχειρήσεων στο Φεστιβάλ “Κερνάμε Ελλάδα” Δυτ. Μακεδονίας – Πλούσιο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

%ce%b1%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%b1

Στο πλαίσιο της πραγματοποίησης του ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» 2016, που διοργανώνεται στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων στην Κοζάνη, στις 11, 12 & 13 Νοεμβρίου 2016, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις του επισιτιστικού τομέα (εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, κλπ), αρτοποιεία, κάβες, παντοπωλεία, επιχειρήσεις διανομής τροφίμων και ποτών, που εδρεύουν στα όριά της και ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, είτε ως εκθέτες είτε σε κάποια από τις ενέργειες προβολής της Δυτικομακεδονικής Γαστρονομίας που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του τριημέρου 11,12,13 Νοεμβρίου 2016, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, που στόχο έχει την ανάδειξη του Γαστρονομικού Τουρισμού και του ποιοτικού χαρακτήρα των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών, σας καλούμε να συμμετέχετε, προκειμένου να δώσετε την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να γνωρίσει και να εμπιστευτεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Το φεστιβάλ θα επισκεφτούν εκπρόσωποι περιφερειών, τουριστικών φορέων, προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, hosted buyers καθώς και χιλιάδες φίλοι της γεύσης και του ταξιδιού από την Δυτική Μακεδονία και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και τη συμμετοχή σας στο φεστιβάλ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κ. Αθανάσιο Παπαδημητρίου στο 2461 351459 & 6977753425, e-mail: [email protected].

234564356

 

περισσότερα
Back to top button