Κόσμος

Οι κριτές βιάστηκαν και την έκοψαν, στο 1,34′ το μετάνιωσαν πικρά! (βίντεο)

talento00_634_355Αυτή η καλλιτέχνις, δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές να την περάσουν στην επόμενη φάση. Για την ακρίβεια, εκείνοι βιάστηκαν να την κόψουν, και αμέσως μετά το μετάνιωσαν πικρά…

Σε talent show της Ελβετίας, η καλλιτέχνις Corinne Sutter, προσπάθησε -χωρίς επιτυχία- να πείσει τους κριτές για το έργο τέχνης της. Άρχισε να ζωγραφίζει σε έναν πίνακα ακριβώς απέναντί τους, και οι κριτές, προβληματισμένοι, κοίταζαν ο ένας τον άλλον, και ένας- ένας, άρχισαν να πατάνε το κουμπί… Στον πίνακα άρχισαν να διαγράφονται σε καρικατούρα τα πρόσωπα 3 από τους κριτές.

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το μετάνιωσαν πολύ πικρά. Η Corinne ζωγράφιζε στον πίνακα μια καρικατούρα. Το κοινό και οι τέσσερις κριτές δεν πείστηκαν σε καμία περίπτωση από τις ικανότητες της, και την απέρριψαν.

Οι κριτές άρχισαν να πατάνε ένας – ένας το κουμπί, και η Corinne αποκλείστηκε. Δεν είχε όμως πει την τελευταία της λέξη. Στο 1,34′, και αφού πρώτα είχε γυρίσει ανάποδα τον πίνακα, πέταξε πάνω του σκόνη. Εκείνη την στιγμή, εμφανίστηκε η προσωπογραφία του τέταρτου κριτή! Αν και την είχαν ήδη αποκλείσει από τη συνέχεια, οι κριτές σηκώθηκαν όρθιοι, την χειροκρότησαν, και τελικά της έδωσαν την πρόκριση για την επόμενη φάση, αναγνωρίζοντας το τεράστιο λάθος τους. H ίδια, εμφανώς συγκινημένη, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της. Δείτε το απίστευτο έργο τέχνης, που κατάφερε να δημιουργήσει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

https://youtu.be/iMj5kkcHxSU

newsit.gr

περισσότερα
Back to top button