ΑθλητικάΚαστοριά

Βασίλης Μπούρκας: «Φέτος πρέπει να βγει η Καστοριά γιατί…»

Βασίλης Μπούρκας: «Φέτος πρέπει να βγει η Καστοριά γιατί...»

Ο έμπειρος Καστοριανός πορτιέρο, Βασίλης Μπούρκας, με αφορμή την απόφασή του να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα του Ηρακλή Πολυκάρπης (από όπου ξεκίνησε) μίλησε στον Antennes FM γι αυτή του την απόφαση, αλλά και για το τοπικό ποδόσφαιρο και την ομάδα της Καστοριάς.

Ο Βασίλης Μπούρκας δήλωσε μεταξύ άλλων ότι φέτος πρέπει να βγει στη Γ’ Εθνική η ομάδα της Καστοριάς, γιατί είναι η ομάδα του νομού που μπορεί να γίνει και πάλι ο πόλος έλξης για Καστοριανούς ποδοσφαιριστές που θέλουν να ανέβουν επίπεδα στην καριέρα τους.

 “Η Καστοριά” είπε “πρέπει να αποκτήσει ξανά την φήμη που είχε στο παρελθόν και με αυτόν τον τρόπο να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο όλα τα ταλέντα του νομού.

Είναι καιρός και πάλι να βγουν ποδοσφαιριστές από την Καστοριά όπως παλιά και να διακρίνονται στις κορυφαίες κατηγορίες της χώρας. Παρ’ όλα αυτά, αναγνωρίζω ότι και στο φετινό τοπικό πρωτάθλημα υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες όπως η Καλλιθέα, η Μεσοποταμία και το χωριό μου, η Πολυκάρπη που φαίνεται ότι μέχρι το τέλος θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Αυτό όμως δεν αλλάζει την άποψή μου ότι φέτος πρέπει να βγει στη Γ’ Εθνική η ομάδα της Καστοριάς”, κατέληξε ο Βασίλης Μπούρκας.

 

antennes.gr

περισσότερα
Back to top button