Καστοριά

Ο ΟΠΑΚ ζητάει τη βοήθειά μας για να σωθεί αυτό το σκυλάκι (βίντεο)

543456

Αυτό το πλάσμα το συναντήσαμε να τρέχει στο δρόμο παρέα με μια γατούλα. Χωρίς πολύ σκέψη τον φορτώσαμε στο αυτοκίνητο.
Πήγαινα στη δουλειά και δεν πρόλαβα να ασχοληθώ πολύ μαζί του, πίστεψα ότι είναι χτυπημένο το ποδαράκι του και το κρατάει ψηλά.
Την επόμενη μέρα ανακαλύψαμε ότι το πόδι είναι ατροφικό και κολλημένο σε αυτήν την θέση. Αγκωνας και καρπος διπλωνενοι. Πρέπει να είναι πολύ καιρό έτσι, τα νύχια και το τρίχωμα στην πατούσα έχουν μεγαλώσει πολύ.
Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι δεν σώζεται το πόδι..
Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ για βενζίνη για να πάμε στον κτηνίατρο στην Πτολεμαΐδα να μας βγάλει ακτινογραφία και να κάνει εκτίμηση της κατάστασης.
Φαίνεται νεαρός, με τα σκυλιά είναι λίγο δύσκολος αλλά με τους ανθρώπους τα πηγαίνει πολύ καλά, είναι πολύ φιλικός και ζητάει αγκαλιά.
Πιθανόν να έχει χαθεί από κάπου, δεν τον έχουμε ξαναδεί στην περιοχή…

Θα χρειαστεί οικονομική βοήθεια, για φιλοξενία.


 

περισσότερα

One Comment

  1. Κρίμα το ζωντανό και μπραβο σας για την ευαισθησία . Ο Δημος εκ του νόμου πρέπει να φροντίζει τα αδέσποτα με σίτιση και γιατρό αναλαμβάνοντας ολα τα έξοδα , νομίζω οτι υπάρχει κωδικός για αυτόν το σκοπό σε κάθε Δήμο .
    Ετσι λοιπόν, στο δημος που βρέθηκε το σκυλάκι να το πάτε σε κτηνίατρο σύμβασης ( αυτο ακούμε στα ΜΜΕ να δηλώνουν οι αντιδήμαρχοι ) και να το κανει θεραπεία . Μακάρι να βρεθεί και σπίτι για υιοθεσία ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button