ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Διημερίδα «Σακχαρώδης διαβήτης & Καρδιαγγειακή νόσος» (πρόγραμμα)

876543
23η Επιστημονική διημερίδα «Σακχαρώδης διαβήτης & Καρδιαγγειακή νόσος. Από τη θεωρία στην πράξη» στην Καστοριά

Η 23η Επιστημονική Διημερίδα των Ομάδων Εργασίας του Σακχαρώδη Διαβήτη, Καρδιαγγειακών επιπλοκών Αθηροσκλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Limneon στην Καστοριά, 11-12 Νοεμβρίου 2016 έχει σκοπό, μέσα από στρογγυλά τραπέζια και δορυφορικές διαλέξεις, με την ανάλογη θεματολογία, τη μετάδοση της σύγχρονης γνώσης και την πρακτική εφαρμογή (από τη θεωρία στην πράξη), στους συνέδρους γιατρούς και άλλους φορείς υγείας, με τελική επιδίωξη τη μείωση των ποσοστών των νόσων αυτών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του πληθυσμού.

Από αυτήν την πλευρά θεωρείται μεγάλη προσφορά της Εταιρείας μας, των προέδρων και ομιλητών της Διημερίδας στους γιατρούς, άλλους φορείς υγείας, το κοινό της περιοχής, καθώς και στην Πολιτεία.

Η Επιστημονική διημερίδα συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη, με συνέπεια να προσλαμβάνει ιδιαίτερη σημασία, ως γεγονός και προσφορά.

Για το σκοπό αυτό, την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με το Δήμο, τον Ιατρικό Σύλλογο Καστοριάς, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαβητικών και το Σύλλογο Διαβητικών Καστοριάς, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης του κοινού από ειδικούς γιατρούς με διαλέξεις και ενημερωτικά έντυπα, αναφορικά με την επίπτωση, τη συμπτωματολογία και τον τρόπο πρόληψης και θεραπευτικής αντιμετώπισης του σακχαρώδη διαβήτη και των καρδιαγγειακών επιπλοκών.

Ευελπιστούμε η 23η Επιστημονική Διημερίδα των Ομάδων Εργασίας της Εταιρείας μας να τύχουν υποστήριξης από την τοπική κοινωνία.

Με εκτίμηση

Απόστολος Ν. Ευθυμιάδης

Ομότιμος Καθηγητής Καρδιολογίας ΑΠΘ

Πρόεδρος ΕΑΒΕ

Πρόγραμμα

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button