Καστοριά

Καστοριά: Συνελήφθη ένας ακόμη αλλοδαπός λαθροϋλοτόμος

 astynomia

Συνελήφθη χθες (26-10-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, για παράβαση της δασικής νομοθεσίας και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών δράσεων για την πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος και της λαθροϋλοτομίας, αστυνομικοί εντόπισαν σε δασική περιοχή της Ιεροπηγής Καστοριάς τον ανωτέρω να υλοτομεί σε δημόσια δασική έκταση χωρίς άδεια της αρμόδιας Δασικής Υπηρεσίας.

Ο προαναφερόμενος που όπως προέκυψε είχε εισέλθει στο Ελληνικό έδαφος από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση, είχε προβεί στην κοπή ξυλείας περίπου δύο -2- κυβικών μέτρων, την οποία στην συνέχεια είχε σκοπό να μεταφέρει στην Αλβανία, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) τσεκούρι, ένα (1) αλυσοπρίονο και δυο (2) ημίονοι.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

περισσότερα
Back to top button