ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

Ν.Ο. Καστοριάς: Σημαντικές διακρίσεις στους αγώνες θαλασσίου σκι στην Κοζάνη

14705662_1458226130868017_2751432111938429783_n

Σημαντικές ήταν οι διακρίσεις που απέσπασαν οι αθλητές και η αθλήτριες του Ν.Ο. Καστοριάς σήμερα 23/10/2016 στους διασυλλογικούς αγώνες θαλάσσιου σκι που διοργανώθηκαν στην Κοζάνη από τον Όμιλο Θαλάσσιου Σκι Θεσσαλονίκης.
Το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ., συγχαίρει τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του σωματείου του τμήματος θαλάσσιου σκι για την εξαιρετική τους εμφάνιση και την κατάκτηση αξιόλογων διακρίσεων στους Διασυλλογικούς Αγώνες θαλάσσιου σκι της Κοζάνης επισημαίνοντας ότι οι παραπάνω διακρίσεις είναι αποτέλεσμα της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς παιδιών και προπονητών που γίνεται στον Ν.Ο.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. και τους εύχεται καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες.
Ταυτόχρονα αυτή η επιτυχία είναι ο κόλαφος όλων εκείνων που αποζητούν λίγο από τη δόξα των πρωταθλητών αλλά καταδικάζουν την καστοριανή νεολαία στη μιζέρια και την ανυπαρξία των κατάλληλων υποδομών.
Είναι αισιόδοξο ότι η νεολαία μας μάχεται και κερδίζει κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ευχόμαστε αυτή τους η εμπειρία να είναι οδηγός τους και στο μέλλον.
ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ Σ ΤΟΥ
Ν.Ο.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button