Κόσμος

Το Πιο Κοντό Ζευγάρι του Κόσμου (φωτογραφίες)

to-pio-konto-zevgari-tou-kosmou

Το πιο κοντό ζευγάρι στο κόσμο, έχοντας και οι δύο ύψος λιγότερο από 90 εκατοστά, αποδεικνύουν ότι το μέγεθος δεν έχει σημασία, όταν υπάρχει αγάπη.

Ο Paulo Gabriel da Silva Barros και η Katyucia Hoshino, από τη Βραζιλία, και οι δύο έχουν νανισμό με ύψος 88 και 89 εκατοστά αντίστοιχα.

Το ζευγάρι, που ελπίζει να καταγραφεί στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες, δηλώνει ότι γνωρίστηκαν μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης πριν από 10 χρόνια και άρχισαν να συνομιλούν στο MSN Messenger.

to-pio-konto-zevgari-tou-kosmou-1

to-pio-konto-zevgari-tou-kosmou-2

Ο Paulo, 30 ετών, που έχει μια σπάνια γενετική πάθηση που καλείται διαστροφική δυσπλασία ή διαστροφικός νανισμός, αναφέρει ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά για εκείνον. “Την βρήκα πολύ όμορφη, από τη πρώτη στιγμή που την είδα.”

Αλλά η έλξη δεν ήταν αμοιβαία. Η Katyucia, 26 ετών, που έχει αχονδροπλασία νανισμό, που επηρεάζει την ανάπτυξη των οστών της, αρχικά τον μπλόκαρε στη συνομιλία. “Τη πρώτη φορά που μίλησα με τον Paulo, ήταν πραγματικά ενοχλητικός. Έγραφε φτηνές ατάκες.”

Ο Paulo, που εργάζεται ως νομικός γραμματέας, δήλωσε: “Νόμιζε ότι προσπαθώ να φλερτάρω μαζί της, αλλά απλά προσπαθούσα να είμαι ευγενικός. Σύμφωνα με εκείνη ήμουν ένας πολύ βαρετός τύπος.”

Εκεί θα τελείωνε το θέμα, αν η Katyucia δεν αποφάσιζε ξαφνικά να τον ξεμπλοκάρει 18 μήνες αργότερα.

Η Katyucia, που πλέον έχει τη δική της επιχείρηση αισθητικής που έχει προσαρμοστεί στα μέτρα της, δήλωσε: “Μια μέρα κάτι συνέβη μέσα μου και τον ξεμπλόκαρα.”

Ο Paulo ανέφερε: “Όταν με ξεμπλόκαρε, δε μου πήρε παραπάνω από ένα λεπτό για να της πω γεια. Αρχίσαμε να μιλάμε αμέσως, και μου είπε ότι ήμουν πιο πολιτισμένος.”

to-pio-konto-zevgari-tou-kosmou-3

to-pio-konto-zevgari-tou-kosmou-4

Δύο μήνες αργότερα, ο Paulo ταξίδεψε πάνω από 186 μίλια στη πόλη της Katyucia για να τη γνωρίσει. Εκείνος εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά της και από τη γλυκιά της προσωπικότητα, αλλά εκείνη ήταν ντροπαλή και δεν εντυπωσιάστηκε με την εμφάνισή του.

Παρά τους ενδοιασμούς της Katyucia για τη σχέση εξ αποστάσεως, πέντε μέρες αργότερα άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού και έπειτα από τέσσερα χρόνια ζούνε μαζί στο ίδιο σπίτι.

“Δεν είχα βγει ποτέ ραντεβού πριν τον Paulo και έτσι είναι η πρώτη μου σχέση, ο πρώτος σε όλα,” παραδέχτηκε η Katyucia.

Τώρα λένε ότι είναι σαν κάθε φυσιολογικό ζευγάρι. Ο Paulo έχει προσαρμόσει το αυτοκίνητό του για να οδηγεί και το σαλόνι ομορφιάς της Katyucia είναι ειδικά διαμορφωμένο για το ύψος της.

“Το καλύτερο στη σχέση μας είναι το δέσιμό μας, η συντροφικότητά μας που έχουμε ο ένας για τον άλλον.”

Το ζευγάρι απολαμβάνει να ταξιδεύει, να βγαίνει, να τρώει παγωτό και γιαπωνέζικό φαγητό. Και οι δύο παραδέχονται ότι αντιμετωπίζουν διακρίσεις για το ύψος τους και συνεχώς τους δείχνουν και τους κοιτάζουν επίμονα στο δρόμο οι περαστικοί, γελώντας με το ύψος τους. Το ζευγάρι στο μέλλον δεν αποκλείει το γεγονός να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια, αν και ίσως να είναι δύσκολο για την Katyucia να κυοφορήσει έμβρυο σε όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης, λόγω του μεγέθους της.

to-pio-konto-zevgari-tou-kosmou-5

to-pio-konto-zevgari-tou-kosmou-6

to-pio-konto-zevgari-tou-kosmou-7

to-pio-konto-zevgari-tou-kosmou-8

to-pio-konto-zevgari-tou-kosmou-9

to-pio-konto-zevgari-tou-kosmou-10

to-pio-konto-zevgari-tou-kosmou-11

to-pio-konto-zevgari-tou-kosmou-12

to-pio-konto-zevgari-tou-kosmou-13

to-pio-konto-zevgari-tou-kosmou-14

to-pio-konto-zevgari-tou-kosmou-15

to-pio-konto-zevgari-tou-kosmou-16

to-pio-konto-zevgari-tou-kosmou-17

to-pio-konto-zevgari-tou-kosmou-18

to-pio-konto-zevgari-tou-kosmou-19

to-pio-konto-zevgari-tou-kosmou-20
περισσότερα
Back to top button