Καστοριά

H Μαρία Αντωνίου για τον εορτασμό της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας

p1110371

Γιορτάζουμε σήμερα Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, την «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Τιμούμε τους άνδρες και τις γυναίκες αστυνομικούς, πρωτεργάτες στην αλλαγή σχέσεων κοινωνίας και Κράτους, ώστε αφενός να είναι ασφαλής ο αστυνομικός και αφετέρου να αισθάνεται προστατευμένος και ο πολίτης.

Με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας, θέλω να στείλω δημόσια τις καλύτερες και θερμότερες ευχές μου στον καθένα και στην καθεμία ξεχωριστά, σε όλες τις βαθμίδες της Ελληνικής Αστυνομίας, που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για μια σύγχρονη, δημοκρατική και αποτελεσματική Ελληνική Αστυνομία.

Ιδιαίτερα δε, σε όλο το Υπηρεσιακό Προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς. Ακούραστοι λειτουργοί σε μία ευαίσθητη και ακριτική περιοχή της πατρίδας μας, που με αυταπάρνηση, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα είναι καθημερινά παρόντες για να επιτελέσουν το ύψιστο χρέος του αστυνομικού λειτουργήματος της ασφάλειας των πολιτών με ευαισθησία, αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

 

Χρόνια Πολλά!

Μαρία Αντωνίου

Βουλευτής Καστοριάς

περισσότερα
Back to top button