ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

Δημήτρης Μήτσου: “Η Καστοριά είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο” (συνέντευξη)

675432

Ο Δημήτρης Μήτσου είναι ο παίκτης του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”. Ο forward αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης στο παιχνίδι με τον Ερμή στην Αγιά και στο προσεχές παιχνίδι με τον Α.Σ. Καστοριάς στο οποίο τόνισε ότι οι παίκτες θέλουν να χαρίσουν μια όμορφη Κυριακή στους φιλάθλους.

Αναλυτικά:
Δημήτρη ποια ήταν τα στοιχεία που έφεραν τη νίκη μέσα στην Αγιά;
Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κάτι που το γνωρίζαμε από την αρχή. Η ομάδα της Αγιάς μπήκε δυνατά, όμως εμείς παρά το “μουδιασμένο” ξεκίνημα μείναμε κοντά στο σκορ, κάτι που δείχνει και η διαφορά των 4 πόντων στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάρουμε το ματς. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η άμυνά μας και οι σωστές επιλογές μας στην επίθεση. Φέραμε το παιχνίδι στην ισοπαλία και εκεί δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο. Νομίζω πως φάνηκε ότι δουλέψαμε καλά στο μαρκάρισμα παικτών που “τραβάνε” το σκορ για την ομάδα της Αγιάς, καθώς τους περιορίσαμε και φτάσαμε στη νίκη.

Πέρα από τους δύο βαθμούς τι άλλο σημαίνει αυτή η νίκη;
Μας δείχνει ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Ίσως χωρίς τις τρομερές μονάδες, αλλά με καλό κλίμα, ομοιογένεια και πολύ καλά αποδυτήρια, κάτι που βγαίνει και στο γήπεδο. Σίγουρα είναι μια νίκη ψυχολογίας που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση αλλά και ευθύνες.

Το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται με το παιχνίδι απέναντι στον Α.Σ. Καστοριάς. Τι θα διεκδικήσει η ομάδα σας σε αυτό το παιχνίδι;
Στο μπάσκετ πρέπει να ξεχνάς γρήγορα την προηγούμενη μέρα. Είτε μια μεγάλη νίκη, είτε μια “κακή” ήττα. Αντιμετωπίζουμε διαφορετικά αυτό το παιχνίδι και πάμε να κερδίσουμε. Με τη βοήθεια του κόσμου που μας έχει προσφέρει τρομερές στιγμές στο γήπεδό μας. Ελπίζω να τους χαρίσουμε άλλη μία όμορφη Κυριακή.

Τι γνωρίζετε για την ομάδα της Καστοριάς;
Όπως ξέρουμε όλοι νομίζω είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο βάσει του ρόστερ που διαθέτει. Έχει πολλούς έμπειρους παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Είναι μια ομάδα που έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να φτάσουμε στη νίκη. Να κάνουμε ότι μας πει ο προπονητής μας για να τους υποχρεώσουμε στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Τι έχει να αντιπαρατάξει η ομάδα σας απέναντι στην Καστοριά;
Μέσα στην έδρα μας έχουμε αποδείξει ότι και με τη βοήθεια του κόσμου, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι που θα πάει πολύ στο physical game. Εμείς θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε.

agrinioculture.gr

 

περισσότερα
Back to top button