Καστοριά

Ανακοίνωση ΒΟΜΒΑ του προέδρου της ΔΕΥΑΚ Ζαχαρία Παύλου

zahariaspaulouy

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην λειτουργία του δήμου το προκαλεί ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ονοματεπώνυμο

“Τα στοιχεία που ζητά ο δήμος Καστοριάς σήμερα με εντολή μου αμέσως μετά την προχθεσινή ραδιοφωνική συνέντευξη, ζήτησα από την οικονομική υπηρεσία της ΔΕΥΑΚ να τα ετοιμάσει, γιατί ήμουν σίγουρος ότι ο υποβολέας του δημάρχου, θα τον έβαζε να τα ζητήσει διότι το ίδιο έχει γίνει και στο παρελθόν μετά από συνεντεύξεις μου στα ΜΜΕ.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην λειτουργία του δήμου το προκαλεί ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ονοματεπώνυμο και είναι γνωστός σε όλους τους δημότες.
Είναι ο ίδιος που υπονόμευσε τους προηγούμενους αντιδημάρχους και εύχομαι να μην κάνει το ίδιο και με τους σημερινούς, είναι ο ίδιος άνθρωπος που έφερε την απαράδεκτη εισήγηση για τις αυξήσεις στα τέλη καθαριότητας και φωτισμού αλλά και την απαράδεκτη προφορική εισήγηση για τα ΜΜΕ.
Τέλος, έχω πει αρκετές φορές ότι τα οικονομικά στοιχεία της ΔΕΥΑΚ είναι στην διάθεση όχι μόνο της δημοτικής αρχής αλλά και των παρατάξεων της αντιπολίτευσης καθώς και όλων των δημοτικών συμβούλων”

Ζαχαρίας Παύλου

 

περισσότερα

2 Comments

  1. Ακριβώς … κ. Παύλου έχετε διαγράψει μια λαμπρή πορεία στην ΔΕΥΑΚ σε ολα τα επίπεδα ,έργα , βλάβες , ακόμη και ελέγχους ποιότητας βλέπουμε κάθε εβδομάδα στον οικισμό μας να περνάνε τα άτομα … αυτο δεν το είδαμε ούτε με τα απορριμματοφόρα τοσο συχνά !!!
    Οτι και να πράξετε ΜΠΡΑΒΟ σας με το κεφάλι ψιλά θα είστε , ενας δημος είστε εσείς που σπρώχνετε το καρό με τους άλλους επάνω .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button