Ελλάδα

Ανακαλούνται χιλιάδες οχήματα Honda Civic και Legend στην ελληνική αγορά

cc7f8fd9e9ecd91b41ddc521d157e624_xlΗ Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσηµος εισαγωγέας και διανοµέας των αυτοκινήτων HONDA στην Ελλάδα, σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης αυτοκινήτων µάρκας Honda.

Η ανάκληση αφορά σε 5.901 οχήµατα τύπου Civic (FD1, FD3, FD7) µοντέλα ετών 2006-2008, CR-V (RE5, RE6) µοντέλα ετών 2007-2008 και Legend (KB1) µοντέλα ετών 2007, µε ηµεροµηνία κατασκευής των επηρεαζόµενων πλαισίων µεταξύ 8 Απριλίου 2002 και 31 ∆εκεµβρίου 2008.

Σε ορισµένα από τα επηρεαζόµενα οχήµατα, ενδέχεται ο µηχανισµός ενεργοποίησης του αερόσακου συνοδηγού, στην περίπτωση µόνο που αυτός ενεργοποιηθεί κατά την διάρκεια ατυχήµατος, να παράξει µεγαλύτερη πίεση φουσκώµατος από την κανονική, γεγονός που µπορεί να προκαλέσει την ρήξη του και ενδεχοµένως τον τραυµατισµό του συνοδηγού.

Μέχρι στιγµής στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής αµέσως µετά την αποστολή των ανταλλακτικών από την κατασκευάστρια εταιρεία, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτηµένα συνεργεία Honda για την αντικατάσταση του αερόσακου συνοδηγού, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν µε την Τεχνική ∆ιεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483797 µε το Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή µέσω e-mail στη διεύθυνση: [email protected].

thestival.gr

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button