ΑθλητικάΚαστοριά

«Τεράστιο το επίτευγμα του Χρήστου»

14787576_10209507269191710_556661000_o

Μπορεί το Μαυροχώρι Καστοριάς να είναι μόλις 1.287 κατοίκων, όλοι τους όμως είναι υπερήφανοι για την ομάδα κωπηλασίας και τα επιτεύγματων των ιδιαίτερα ταλαντούχων αθλητών τους

του Βασίλη Τσανταρλιώτη

Μέχρι το περασμένο Σαββατοκύριακο, η πιο ονομαστή προσωπικότητα του Μαυροχωρίου ήταν ο Μακεδονομάχος Κωνσταντίνος Παπασταύρου. Αυτός που κατάφερε να γίνει πρώτη είδηση πανελλαδικά, ο Φίλιππος Πετσάλνικος ο οποίος υπήρξε υπουργός, πρόεδρος της Βουλής και παραλίγο πρωθυπουργός της μεταβατικής κυβέρνησης (τον πρόλαβε ο Λουκάς Παπαδήμος).
Εδώ και λίγες ώρες, πρώτη είδηση έχει γίνει η ομάδα της κωπηλασίας, του Αργοναύτες και μάλιστα για πολύ καλύτερο λόγο από ότι ο Πετσάλνικος.

Ο Χρήστος Στεργιάκας έκανε παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων στην κωπηλασία κλειστού χώρου, ενώ οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου διέπρεψαν όλοι τους στους αγώνες που έγιναν στη Λεμεσό της Κύπρου. Πως να μην είναι ικανοποιημένος και ιδιαίτερα χαρούμενος ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Τσαλούχος… «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι όχι μόνο από το τεράστιο επίτευγμα του Χρήστου αλλά και για τους υπόλοιπους αθλητές του σωματείου. Νιώσαμε πολύ οικεία με τη φιλοξενία της διοργάνωσης, όλα πήγανε βάσει προγραμματισμού για την ομάδα μας και χαίρομαι που τα παιδιά έλαβαν την ικανοποίηση για την οποία δούλεψαν συστηματικά. Τους εύχομαι καλή συνέχεια και θα ενισχύω δίπλα τους κάθε στόχο και όνειρο τους» τόνισε στο Sportsfeed ο προπονητής του Ομίλου.
Η ομάδα των Αργοναυτών Μαυροχωρίου βρέθηκε στη Λεμεσό με πενταμελή αποστολή, τα αποτελέσματα της οποίας ήταν:
Χρήστος Στεργιάκας – 1ος στην κατηγορία 17 -18 ετών με χρόνο 2:48.2 στα 1000μ. (παγκόσμιο ρεκόρ).
Ελένη Χριστοπούλου – 1η στην κατηγορία 13 – 14 ετών.
Κατερίνα Παπαδόπουλου – 1η στην κατηγορία 19 – 29 ετών.
Χρήστος Στεργιάκας, Γιώργος Βόλτσης – 1οι στην κατηγορία 17 – 18 ετών στο διπλό.
Γιώργος Βόλτσης – 2ος στην κατηγορία 13 – 14 ετών.
Νίκος Κορτσελιδης – 3ος στην κατηγορία 13 – 14 ετών.
Κατερίνα Παπαδόπουλου, Ελένη Χριστοπουλου – 3ες στην κατηγορία Open women.

 

 

περισσότερα
Back to top button