ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάΝεστόριο

”Πύρρειος νίκη” για τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου κόντρα στον Νέστωρ Νεστορίου

podosfairo

Αγγλικό σκορ, ένταση, δύναμη και… καρδιοχτύπια είχαμε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο γήπεδο του Κωσταραζίου, με τον ΠΑΟΚ να νικά στο τέλος την ομάδα του Νεστορίου με 4-3.
Εντυπωσιακός ήταν ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, καθώς μόλις στα πρώτα λεπτά του αγώνα μετά από γέμισμα του τερματοφύλακα του Νεστορίου και ολιγωρία στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΠΑΟΚ το Νεστόριο έκανε το 0-1, με το οποίο έληξε και το ημίχρονο.
Στην επανάληψη, η ομάδα του Κωσταραζίου ανέβασε στροφές, έκανε το 1-1 και  παρόλο που έμεινε με 10 παίκτες λόγω κόκκινης κάρτας δεν επηρέασε τον ΠΑΟΚ κι έτσι πετυχαίνοντας δύο τέρματα έκανε την ανατροπή.
Ωστόσο, οι παίχτες του Νεστορίου κατάφεραν και ισοφάρισαν σε 3-3.
Κι ενώ το παιχνίδι ”έδειχνε” ισοπαλία, η ομάδα του Γιάννη Στεργίου, έκανε το 4-3 που ήταν και το τελικό σκορ, με τους παίχτες να γίνονται ένα και τους πολυάριθμους φιλάθλους στις κερκίδες να ”βγαίνουν στα κάγκελα”.
Έτσι, ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου με τη σημερινή νίκη κατέκτησε τους πρώτους 3 βαθμούς, ενώ ο Νέστωρ έμεινε στους 0 με αυτή τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

kostarazi24.blogspot.gr

 

περισσότερα
Back to top button