ΑθλητικάΚαστοριά

Με μισή ντουζίνα γκολ φιλοδώρησε η Καστοριά τον Κάστορα (ρεπορτάζ – φωτο)

Τον νίκησε στο γήπεδο της με 6-0. Χατ-τρικ ο Astrauskas

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο α΄ημίχρονο η Καστοριά είχε μία ελαφρά υπεροχή, χωρίς, όμως να δημιουργήσει κάποια σοβαρή ευκαιρία. Από την άλλη μεριά η ομάδα του Κάστορα δεν φοβήθηκε, δεν κλείστηκε στο καβούκι της, αλλά κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο της, κρατώντας για σαράντα τέσσερα λεπτά το μηδέν στην άμυνα της. Στο 45΄μετά από ωραία μπαλιά του Μαντζάνα στον Astrauskas, ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε. Η Καστοριά μπήκε αποφασισμένη να “καθαρίσει” το παιχνίδι, πράγμα που πέτυχε σε ένα τρίλεπτο (58΄-61΄). Έτσι στο 58΄μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Tahirllari και Damzi, ο τελευταίος έδωσε πάσα στον Astrauskas, ο οποίος με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, αλλά και τα δικά του, κάνοντας το 2-0. Στο 59΄ο Tahirllari σέντραρε από τα δεξιά και ο Τσίπη με πλασέ έκανε το 3-0. Στο 61΄ο Astrauskas με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, πετυχαίνοντας, ταυτόχρονα, χατ-τρικ.
Στο 71΄ασίστ πάσα του Μηλιάτη στον Tahirllari, που ήταν η σειρά του να σκοράρει και με κοντινό πλασέ να κάνει το 5-0. Στο 76΄σε σουτ του Damzi η μπάλα βρήκε την ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού της εστίας του Αθανασιάδη. Στο 82΄είχαμε ανατροπή του Μηλιάτη από τον Σαλβαρίνα και το καταφανέστατο πέναλτι που υπέδειξε  κ. Πολυχρονίδης, το εκτέλεσε επιτυχώς ο ίδιος ο παθών, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 6-0.

Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Πολυχρονίδη Β. και των βοηθών του, κ. κ. Κοτεκίδη Ι. και Κωτσόπουλου Κ., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος, Γεωργούλης, Νίνος, Τράντας, Τσίπη (74΄Παπουτσίδης), Τσόπρας, Damzi, Rapo (53΄Μηλιάτης), Tahirllari, Astrauskas, Μαντζάνας (55΄Αντωνιάδης)
Α.Ο. ΚΑΣΤΩΡ: Αθανασιάδης, Λουδοβάρης Αριστ., Γερακάκης (72΄Γκάτζιος), Ντούκας Σπυρ., Δήμα, Τζιάρας (83΄Λουδοβάρης Σπυρ.), Σιαραφέρας, Σαλβαρίνας, Γανόλης, Ντούκας Νικ. (72΄Εστιάδης), Κύρου

περισσότερα
Back to top button