ΕκδηλώσειςΕλλάδαΚαστοριά

Πρώτη επίσημη για τον Αλέξανδρο Πιτσάνη μετά το X-Factor

14671218_1841621322736485_9045562449341519590_n

Τέσσερις μήνες μετά τη συμμετοχή στο X-Factor, η πρώτη επίσημη για τον Αλέξανδρο Πιτσάνη παρέα με δύο φιλαράκια από το ίδιο talent show

Στο Cafe de Paris η εβδομάδα μας ξεκινά ακούγοντας μουσική ζωντανά! Έτσι, συνεχίζουμε και φέτος την παράδοση των ιδιαίτερα πετυχημένων #Live της Δευτέρας που έχουν ξεχωρίσει στη νυχτερινή ζωή της πόλης! Από την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου λοιπόν και κάθε Δευτέρα, θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τρεις πολύ αγαπημένους φίλους και ανερχόμενους καλλιτέχνες!

Οι Αλέξανδρος Πιτσάνης, Παναγιώτης Γρηγορίου και Σπύρος Διαβάτης θα μας κρατάνε συντροφιά ερμηνεύοντας επιτυχίες από το χώρο της έντεχνης μουσικής, της rock αλλά και της pop μουσικής! Σας προσκαλούμε να έρθετε και εσείς μαζί μας συνοδοιπόροι στο φετινό μουσικό ταξίδι που υπόσχεται πολλές εκπλήξεις και happenings!

Λίγα λόγια για τον κάθε τραγουδιστή ξεχωριστά:

Ο Αλέξανδρος Πιτσάνης είναι 30 ετών, κατάγεται από την Καστοριά αλλά ζει στην Θεσσαλονίκη. Η μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική και είναι αυτοδίδακτος! Συμμετείχε στο περυσινό X-Factor γνωρίζοντας πολύ μεγάλη αποδοχή από κοινό και συμπαίκτες. Έκτοτε πραγματοποιεί πολλές Live εμφανίσεις με κύρια συντροφιά… την κιθάρα του! Το όνειρο του είναι να γυρίσει τον κόσμο με αυτή παρέα.
Ο Αλέξανδρος σε μια από τις εμφανίσεις του στο X-Factor:

Ο Παναγιώτης Γρηγορίου είναι ηθοποιός και κατάγεται από την Κύπρο. Μετά το πέρασμά του από την τηλεόραση όπου συμμετείχε σε διάφορες σειρές όπως το ‘Μπρούσκο’ και τα ‘Λόγια του αέρα’ καθώς και στο ‘Shreck the musical’ ήρθε η συμμετοχή στο x-factor όπου και ξεσήκωσε αρκετές φορές τους τηλεθεατές από την καρέκλα τους και φαίνεται ότι σιγά σιγά κερδίζει και το χώρο του πενταγράμμου! Με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του είναι σίγουρο ότι θα μας ενθουσιάσει!
Δες εδώ τον Παναγιώτη σε μια από τις εμφανίσεις του στο X-Factor:

https://youtu.be/djHGejVcIQ8

Ο τελευταίος της παρέας, ο Σπύρος Διαβάτης, είναι 23 ετών και έχει καταγωγή από την Κέρκυρα. Σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη στο Τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας. Από τα εφηβικά του χρόνια παίζει κιθάρα και του αρέσει να δοκιμάζει συνέχεια καινούργια μουσικά μονοπάτια! Στον ελεύθερο του χρόνο κάνει Live εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη, μεταξύ των οποίων και οι περσινές του εμφανίσεις στο Cafe de Paris παρέα με τους Πάνο Ζώη και Γιώργο Φωκά!
Ο Σπύρος σε μια από τις εμφανίσεις του στο X-Factor με τους Αυτή & Αυτοί

Cafe de Paris
Ικτίνου 4, Θεσσαλονικη

 

 

 

περισσότερα
Back to top button