ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριο

Εκδήλωση για τους παππούδες και τις γιαγιάδες στο Δημοτικό Σχολείο Νεστορίου

23455643

Για να πας πιο πέρα, πρέπει να γνωρίζεις ποιος είσαι και τι έχει γίνει, είπε ο Νίκος Τατάκης.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από υπερήλικες, παππούδες, γιαγιάδες και γονείς πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Δημοτικό Σχολείο Νεστορίου, γιορτή αφιερωμένη στην «τρίτη ηλικία».

Στην ομιλία του ο Διευθυντής κ. Γιώργος Μπεροπούλης αφού καλωσόρισε τους σεβαστούς καλεσμένους,  υπενθύμισε πως η παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ το 1990.  Τόνισε επίσης πως με την εκδήλωση αυτή οι μαθητές και το σχολείο θέλουν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ηλικιωμένους, αλλά και να υπενθυμίσουν την ευθύνη των νεότερων απέναντί τους. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ελεύθερη πατρίδα, τη δημοκρατία και τις αξίες που μας παρέδωσαν.

Τη σκυτάλη πήραν οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου μας με την κ. Σουμέλα Μιχαηλίδου που με τα τραγούδια τους έδωσαν εύστοχα το στίγμα της ημέρας. Ακολούθησαν ποιήματα, τραγούδια και μικρά σκετς. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η δασκάλα της Β΄ τάξης κ. Γαζέα Βασιλική συνεπικουρούμενη από το σύνολο των δασκάλων του σχολείου. Η συγκίνηση στην αίθουσα ήταν μεγάλη. Δάκρυα χαράς και συγκίνησης κύλησαν από τα μάτια των παππούδων και των γιαγιάδων ιδιαίτερα όταν ακούστηκαν τα αυθόρμητα γραφόμενα μαθητών της Γ΄ & Δ΄ τάξης, υπό την καθοδήγηση του κ. Πατσούρη Πέτρου. Μια αναμνηστική κατασκευή με ευχές των παιδιών θα θυμίζει στο εξής την αγάπη μας για τον παππού και τη γιαγιά.

Το αφιέρωμα στους αγαπημένους μας παππούδες & γιαγιάδες, έληξε με τη σεμνή δεξίωση που οι γονείς των μαθητών είχαν ετοιμάσει.
234567 6453234 12345453 76543214

dim-nestor.kas.sch.gr

περισσότερα
Back to top button