ΕλλάδαΠροκηρύξεις

Δημόσιο: Όλες οι προσλήψεις που «τρέχουν» την τελευταία εβδομάδα

dimosioiupalliloiΤις προσλήψεις στο Δημόσιο που «τρέχουν» την τελευταία εβδομάδα δημοσιεύει η aftodioikisi.gr.

ΣυνοπτικάDIM IPAL

ΑΣΕΠ – Τράπεζα της Ελλάδος (Προκήρυξη 2Κ/2016): Πρόσληψη 35 ατόμων

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ (35) ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΘΕΣΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩ:

Α΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), δεκαεννέα (19) θέσεις των ειδικοτήτων: ΤΕ Γραφιστών, ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ΤΕ Ηλεκτρονικών Μηχανικών, ΤΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών, ΤΕ Συντηρητών Έργων Τέχνης, ΤΕ Τεχνολόγων Εκτυπωτικών Εργασιών, ΤΕ Τεχνολόγων Τεχνικών Η/Υ και Δικτύων (HELP DESK) και ΤΕ Χειριστών Κεντρικών Υπολογιστικών Συστημάτων.

Β΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), δεκαέξι (16) θέσεις των ειδικοτήτων: ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών (ΣΤ’ Ειδικότητας), ΔΕ Μηχανοτεχνιτών, ΔΕ Πιεστών Λιθογράφων, ΔΕ Τεχνιτών Καυσίμων Αερίων, ΔΕ Υδραυλικών και ΔΕ Ψυκτικών.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη θέσεων των ανωτέρω ειδικοτήτων καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 25 Οκτωβρίου 2016 ημέρα Τρίτη και λήγει στις 8 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.
Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στο email που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή.

ΙΙ. Να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση:
Α.Σ.Ε.Π.
Αίτηση για την Προκήρυξη
2Κ/2016
Τ.Θ. 14.308
Αθήνα Τ.Κ. 115.10
αναγράφοντας την κατηγορία Τ.Ε. ή Δ.Ε. θέσεις της οποίας διεκδικούν, σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης.
Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.
Υποψήφιος ο οποίος υποβάλλει ηλεκτρονική αίτηση αλλά δεν αποστέλλει στο ΑΣΕΠ την εκτυπωμένη μορφή της υπογεγραμμένη, αποκλείεται από την περαιτέρω διαδικασία. Τυχόν διορθώσεις ή τροποποιήσεις ή συμπληρώσεις στοιχείων στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης δεν λαμβάνονται υπόψη.
Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 Ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

2. Παράβολο δεκαπέντε (15) Ευρώ, το οποίο προμηθεύεται ο υποψήφιος μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-παράβολο), βλ. λογότυπο “ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ” στο διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr ), ή έχει εκδοθεί από Δημόσιο Ταμείο. Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό παραβόλου στο κατάλληλο πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παράβολου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών, άλλως η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη.

3. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας οποιουδήποτε ασφαλιστικού φορέα. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γεννήσεως πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό ή βεβαίωση γεννήσεως.

4. Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄).

Εάν οι υποψήφιοι δεν προσκομίσουν, τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα ή κριτήρια ή οι ιδιότητες που δηλώνουν με την αίτηση συμμετοχής τους στη διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 11ης Νοεμβρίου 2016, ημέρας Παρασκευής. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (Τ.Ε. ή Δ.Ε.). Η υποβολή περισσοτέρων της μιας αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης ή η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών ή/και συμπληρωματικών ή διευκρινιστικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών συνοδευόμενα σε κάθε περίπτωση με την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης και την ένδειξη «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ» ή «ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ» αντιστοίχως.

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wFHp_31M9ESQXdtvSoClrL8zhQSQP9tRnopCCmqt4mgGBYFbrLsILKgyqxSQYNuqAGCF0IfB9HI6qSYtMQEkEHLwnFqmgJSA5WIsluV-nRwO1oKqSe4BlOTSpEWYhszF8P8UqWb_zFijGMDyI8wAMApF7pi1CJMZUuYTenfbWro51RBuS8jaMjO

Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής: Πλήρωση, με γραπτό διαγωνισμό, τριών (03) κενών οργανικών θέσεων πλοηγών του κλάδου Αρχιπλοηγών – Πλοηγών

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ – ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ Την πλήρωση, με γραπτό διαγωνισμό, τριών (03) κενών οργανικών θέσεων πλοηγών του κλάδου Αρχιπλοηγών – Πλοηγών του Υπουργείου

Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ως εξής :
– Μία (01) θέση για τον Πλοηγικό Σταθμό Θεσσαλονίκης
– Μία (01) θέση για τον Πλοηγικό Σταθμό Καβάλας
– Μία (01) θέση για τον Πλοηγικό Σταθμό Σύρου

Υποβολή και προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να υποβάλει την αίτηση υποψηφιότητας, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας προκήρυξης στον Τύπο, δηλαδή από 11/10/2016 μέχρι και 25/10/2016 είτε αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο) στο γραφείο 102, 1ος όροφος στην κατωτέρω ταχυδρομική διεύθυνση, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, είτε να αποστείλει ταχυδρομικώς επί αποδείξει (ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ), στην ταχυδρομική διεύθυνση :

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Ακτή Βασιλειάδη
Πύλη Ε1 – Ε2
Τ.Κ.: 18510, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Με την ένδειξη επί του φακέλου:
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΛΟΗΓΟΥ

Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Μηχανικών ΧΙΟΥ: Πρόσληψη Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.)

Για την πρόσληψη Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου και με ωριαία αντιμισθία στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Μηχανικών ΧΙΟΥ.

Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού ΧΙΟΥ, προκειμένου να καλύψει παροδικές εκπαιδευτικές ανάγκες διδακτικού έτους 2016-2017 (χειμερινό και εαρινό εξάμηνο), επαναπροκηρύσσει την πρόσληψη Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και ωριαία αντιμισθία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του Ν. 2638/1998 (ΦΕΚ 204 Α΄ ), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και κατόπιν των αριθμ.πρωτ. 2901.02/42406/19-5-2016 και 2901.02/83946/30-09-2016 Αποφάσεων ΥNANΠ/ΔΔΥ 1ο, ως κατωτέρω, ανά ειδικότητα και ανώτατο αριθμό ο οποίος τελικά θα διαμορφωθεί με γνώμονα τον αριθμό των σπουδαστών που θα φοιτήσουν.

Α. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

1. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ:
i. Ναυτικών Μαθημάτων
-Έως δύο (02) άτομα ειδικότητας Mηχανικού Α΄ Τάξης Ε.Ν. ή ελλείψει αυτών Επιστημονικοί Συνεργάτες ειδικότητας Μηχανολόγου Μηχανικού ΑΕΙ για τα μαθήματα Ναυτική Μηχανολογία, Ναυτικές Μηχανές, Ατμοστρόβιλοι, ΜΕΚ Ι, ΙΙ και ΙΙΙ, Μηχανολογικό Σχέδιο, Ψυκτικές Εγκαταστάσεις, Ατμοπαράγωγοι, Βοηθητικά Μηχανήματα πλοίων Ι,ΙΙ και ΙΙΙ , Συντήρηση Πλοίων και Διαχείριση Βλαβών.

2. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ:
i. Ναυτικών Μαθημάτων
– Έως ένα (01) άτομο ειδικότητας Mηχανικού Α΄ ή Β΄ Τάξης Ε.Ν. και ελλείψει αυτού Εργαστηριακός Συνεργάτης Γενικών και Τεχνικών Μαθημάτων Μηχανολόγος Μηχανικός ή Μηχανολόγος ( με ειδίκευση στην Ψύξη – Κλιματισμό) για τα εργαστήρια Μηχανοστάσιο – Σωληνουργείο, Εφαρμοστήριο- μηχανουργείο, Ψύξη – Κλιματισμός – Αερισμός στα πλαίσια του μαθήματος Τεχνουργεία- Εργαστήρια.

Η Υπηρεσία διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στην πρόσληψη μέρους του αριθμού προσωπικού που προκηρύσσεται, σε περίπτωση μεταβολής των εκπαιδευτικών αναγκών, εφόσον αυτό αιτιολογείται στο πρακτικό του οικείου Συμβουλίου ΑΕΝ , χωρίς αυτό να εγείρει οποιαδήποτε απαίτηση από τους υποψηφίους.

Υποβολή και προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει σε ΔΕΚΑ (10) ημερολογιακές ημέρες από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης, στον τύπο ή στην ιστοσελίδα του Προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Αναζήτηση: : Ανά είδος/ Πράξεις Οργανωτικού και Διοικητκού Περιεχομένου/Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων), ήτοι την 24/10/2016, ημέρα Δευτέρα. Οι αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται ή αποστέλλονται «ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ή EXPRESS» στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού ΧΙΟΥ ταχυδρομική διεύθυνση Δημοκρατίας 26- ΧΙΟΣ Ταχ. Κώδικας 82100. (Για το εμπρόθεσμο της αίτησης λαμβάνεται υπόψη είτε ο αριθμός πρωτοκόλλου που έλαβε, εάν υποβλήθηκε στη Γραμματεία της Ακαδημίας, είτε η ημερομηνία της σφραγίδας του Ταχυδρομείου με την ένδειξη ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ή EXPRESS, εάν εστάλη ταχυδρομικά).

Περίληψη της προκήρυξης αυτής δημοσιεύεται σε δύο ημερήσιες και αν δεν υπάρχουν, σε εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες της ΧΙΟΥ (έδρα της ΑΕΝ). Πλήρες αντίγραφο της προκήρυξης αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε ΠΝΟ, ΠΕΠΕΝ, ΠΕΜΕΝ, ΠΕΜΜΕΚΕΝ, ΥΝΑΝΠ/ΔΔΥ Β’ και τοιχοκολλάται στο Κατάστημα της ΑΕΝ και στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου όπου εδρεύει η ΑΕΝ. Επίσης αναρτάται στην ιστοσελίδα του Προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Αναζήτηση: Ανά είδος απόφασης/ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.yen.gr .

Πληροφορίες παρέχονται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού ΧΙΟΥ στα τηλέφωνα 2271044431.

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Πρόσληψη 2 καθηγητών

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας γνωστοποιεί ότι το ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ της ΣΧΟΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ αποφάσισε την προκήρυξη δύο (2) θέσεων Καθηγητή, ως εξής :

-Μία (1) θέση Καθηγητή στη βαθμίδα του ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ με γνωστικό αντικείμενο «Εργασιακές σχέσεις και στήριξη των ατόμων με αναπηρία στο χώρο της εργασίας», η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 887/22-9-2016 τ. Γ΄ και αναρτήθηκε στο ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ με κωδικό 00001534719 και

-Μία (1) θέση Καθηγητή στη βαθμίδα του ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ με γνωστικό αντικείμενο «Εκπαίδευση ατόμων με αναπηρία με τη χρήση υποστηρικτικής τεχνολογίας», η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 887/22-9-2016 τ. Γ΄ και αναρτήθηκε στο ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ με κωδικό 00001534955

΄Οσοι έχουν τα νόμιμα προσόντα και ενδιαφέρονται για τις παραπάνω θέσεις καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) μηνών, με έναρξη στις 3-10-2016 και λήξη στις 3-12-2016.

Για την υποβολή της υποψηφιότητας οι ενδιαφερόμενοι εγγράφονται στο σύστημα ΑΠΕΛΛΑ και υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά, όπως αυτά περιγράφονται στο ανωτέρω ΦΕΚ προκήρυξης της θέσης.
Πληροφορίες για τα δικαιολογητικά δίνονται από τη Γραμματεία του Τμήματος κατά τις ώρες 8:30 π.μ. έως 14:30 μ.μ. στα τηλέφωνα 2310 891-253 & 2310 891258 και 2310 891339, fax : 2310 891287.

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Πρόσληψη 4 καθηγητών

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας γνωστοποιεί ότι το ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ της ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ αποφάσισε την προκήρυξη τεσσάρων (4) θέσεων Καθηγητή, ως εξής :

-Μία (1) θέση Καθηγητή στη βαθμίδα του ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ με γνωστικό αντικείμενο «Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς με έμφαση στους Φόρους Εισοδήματος», η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 891/22-9-2016 τ. Γ΄ και αναρτήθηκε στο ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ με κωδικό 00001547573 και

-Μία (1) θέση Καθηγητή στη βαθμίδα του ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ με γνωστικό αντικείμενο «Χρηματοοικονομικά Παράγωγα», η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 886/22-9-2016 τ. Γ΄ και αναρτήθηκε στο ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ με κωδικό 00001547298 και

-Μία (1) θέση Καθηγητή στη βαθμίδα του ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ με γνωστικό αντικείμενο «Χρηματοοικονομική – Διαχείριση Χαρτοφυλακίου», η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 886/22-9-2016 τ. Γ΄ και αναρτήθηκε στο ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ με κωδικό 00001547407 και

-Μία (1) θέση Καθηγητή στη βαθμίδα του ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ με γνωστικό αντικείμενο «Λογιστική», η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 886/22-9-2016 τ. Γ΄ και αναρτήθηκε στο ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ με κωδικό 00001547495

΄Οσοι έχουν τα νόμιμα προσόντα και ενδιαφέρονται για τις παραπάνω θέσεις καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) μηνών, με έναρξη στις 6-10-2016 και λήξη στις 6-12-2016.
Για την υποβολή της υποψηφιότητας οι ενδιαφερόμενοι εγγράφονται στο σύστημα ΑΠΕΛΛΑ και υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά, όπως αυτά περιγράφονται στο ανωτέρω ΦΕΚ προκήρυξης της θέσης.
Πληροφορίες για τα δικαιολογητικά δίνονται από τη Γραμματεία του Τμήματος κατά τις ώρες 8:30 π.μ. έως 14:30 μ.μ. στα τηλέφωνα 2310 891-461 & 2310 891607, fax : 2310 891278.

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Πρόσληψη 1 καθηγητή

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας γνωστοποιεί ότι το ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ της ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ αποφάσισε την προκήρυξη μίας (1) θέσης Καθηγητή, ως εξής :

-Μία (1) θέση Καθηγητή στη βαθμίδα του ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ με γνωστικό αντικείμενο «Μακροοικονομική», η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 911/27-9-2016 τ. Γ΄ και αναρτήθηκε στο ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ με κωδικό 00001548345

΄Οσοι έχουν τα νόμιμα προσόντα και ενδιαφέρονται για την παραπάνω θέση καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) μηνών, με έναρξη στις 7-10-2016 και λήξη στις 7-12-2016.

Για την υποβολή της υποψηφιότητας οι ενδιαφερόμενοι εγγράφονται στο σύστημα ΑΠΕΛΛΑ και υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά, όπως αυτά περιγράφονται στο ανωτέρω ΦΕΚ προκήρυξης της θέσης.
Πληροφορίες για τα δικαιολογητικά δίνονται από τη Γραμματεία του Τμήματος κατά τις ώρες 8:30 π.μ. έως 14:30 μ.μ. στα τηλέφωνα 2310 891210 και 2310 891211, fax : 2310 891292.

Πανεπιστήμιο Πατρών: Πρόσληψη 13 καθηγητών

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ την πλήρωση θέσεων Καθηγητών των Τμημάτων: 1) Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών, 2) Ιατρικής, 3) Φαρμακευτικής, 4) Θεατρικών Σπουδών, 5) Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, 6) Φιλολογίας, 7) Φιλοσοφίας, 8) Διοίκησης Επιχειρήσεων και 9) Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.
ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Συστήματα Διεργασιών / Κατεργασιών Παραγωγής».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 934/30-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: ΩΩΛΖ469Β7Θ-5ΤΘ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001552600

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Ι

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με ιδιαίτερη επιστημονική δραστηριότητα στο γνωστικό αντικείμενο «Παθολογία – Γαστρεντερολογία».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 915/27-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: 7307469Β7Θ-0ΗΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001554545

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με ιδιαίτερη επιστημονική δραστηριότητα στο γνωστικό αντικείμενο «Γενική Παθολογία».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 921/28-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: 7508469Β7Θ-ΑΑ9 ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001552800

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Καθηγητή πρώτης βαθμίδας ή Αναπληρωτή Καθηγητή, με ιδιαίτερη επιστημονική δραστηριότητα στο γνωστικό αντικείμενο «Αναισθησιολογία».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 921/28-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: Ω1ΣΤ469Β7Θ-ΦΥΩ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001552967

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με ιδιαίτερη επιστημονική δραστηριότητα στο γνωστικό αντικείμενο «Γενική Χειρουργική – Χειρουργική Μαστού».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 921/28-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: 6ΛΣΛ469Β7Θ-63Δ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001553115

ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή ή Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Φυσιολογία Ανθρώπου».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 913/27-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: 6ΩΛΨ469Β7Θ-Ρ8Ε ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001553279

ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Αρχαίο ελληνικό θέατρο – αρχαία ελληνική φιλολογία».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 912/27-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: 7851469Β7Θ-ΞΥΘ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001553396

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Ειδική Αγωγή με έμφαση στην Αγωγή Κωφών».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 915/27-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: ΩΖΝΒ469Β7Θ-ΓΚΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001553463

ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Νεοελληνική Φιλολογία».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 921/28-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: 7873469Β7Θ-Ζ48 ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001553570

ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Νεότερη Φιλοσοφία».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 915/27-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: 7880469Β7Θ-ΟΣΘ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001553645

ΣΧΟΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Λογιστική».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 927/28-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: Ω602469Β7Θ-ΑΘΚ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001553716

ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Μακροοικονομική».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 921/28-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: ΩΘΜΚ469Β7Θ-Ι2Θ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001554030

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Οικονομική Ανάλυση».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 934/30-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: 7Β5Ε469Β7Θ-ΥΦ2 ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001554119

Λήξη προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για τις ανωτέρω θέσεις είναι η 5 / 12 / 2016

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά (όπως αναφέρονται στο ΦΕΚ προκήρυξης) υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» https://apella.minedu.gov.gr και κατατίθενται και σε ένα αντίτυπο σε έντυπη μορφή στη Γραμματεία του Τμήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Τμήματος και στα τηλέφωνα:

Μηχανολόγων και e-mail: [email protected]
Αεροναυπηγών Μηχανικών: Ιστότοπος: www.mead.upatras.gr
τηλ.: 2610-969400/969402/969403

Ιατρικής: e-mail: [email protected]
Ιστότοπος: www.med.upatras.gr
τηλ.: 2610-969100/992942/969114

Φαρμακευτικής: e-mail: [email protected]
Ιστότοπος: www.pharmacy.upatras.gr
τηλ.: 2610-962300

Θεατρικών Σπουδών: e-mail: [email protected]
Ιστότοπος: www.theaterst.upatras.gr
τηλ.: 2610-969360

Παιδαγωγικό Τμήμα e-mail: [email protected]
Δημοτικής Εκπαίδευσης: Ιστότοπος: www.elemedu.upatras.gr
τηλ.: 2610-969700-3/969704

Φιλολογίας: e-mail: [email protected]
Ιστότοπος: www.philology.upatras.gr
τηλ.: 2610-969312/969324/
2610-969361/969234
Φιλοσοφίας: e-mail: [email protected]
Ιστότοπος: www.philosophy.upatras.gr
τηλ.:2610-969300/997155/996234
Διοίκησης Επιχειρήσεων: e-mail: [email protected], [email protected]
Ιστότοπος: www.bma.upatras.gr
τηλ.: 2610-969988, 2610-997586

Οικονομικών Επιστημών: e-mail: [email protected]
Ιστότοπος: www.econ.upatras.gr
τηλ.: 2610-996270/969962/969983

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Πρόσληψη 20 καθηγητών

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, Βιόπολις, 41500 Λάρισα, Πληροφορίες: κ. Αρετή Κοντογιάννη τηλ. 2410685703, FAX: 2410685546.

ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

1. Μια (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή ή Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Παθολογία-Ογκολογία», (Αρ. Προκ. 11244/16/ΓΠ/27-07-2016, ΦΕΚ 853/14-09-2016/τ.Γ’), ΑΔΑ: 7ΣΕΥ469Β7Ξ-04Λ, Κωδικός Ανάρτησης «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001535131

ΤΟΜΕΑΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

1. Μια (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή ή Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Ψυχιατρική», (Αρ. Προκ. 11245/16/ΓΠ/27-07-2016, ΦΕΚ 885/22-09-2016/τ.Γ’), ΑΔΑ: 7ΗΗΝ469Β7Ξ-ΕΡΓ, Κωδικός Ανάρτησης «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001535277

ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, Πλούτωνος 26 & Αιόλου, 41221 Λάρισα, Πληροφορίες κ. Δήμητρα Κανδυλάρη τηλ. 2410565271-2-3, FAX: 2410565290.

1. Μια (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Μοριακή Βιολογία-Γονιδιωματική», (Αρ. Προκ. 11227/16/ΓΠ/27-07-2016, ΦΕΚ 853/14-09-2016/τ.Γ’),ΑΔΑ: 7ΗΑ3469Β7Ξ-896, Κωδικός Ανάρτησης «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001535432
ΤΜΗΜΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ, Τρικάλων 224, 43100 Καρδίτσα, Πληροφορίες κ. Μπουντόλου Μαρίνα τηλ. 2441066040, FAX: 2441066041.

1. Μια (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Βακτηριολογία και Βακτηριακά Νοσήματα των Ζώων», (Αρ. Προκ. 11233/16/ΓΠ/27-07-2016, ΦΕΚ 856/14-09-2016/τ.Γ’), ΑΔΑ: ΨΦΘΑ469Β7Ξ-ΩΧΞ, Κωδικός Ανάρτησης «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001535522
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, Καρύες, 42100 Τρίκαλα, Πληροφορίες: κ. Θωμά Αικατερίνη, τηλ. 2431047000, FAX: 2431047042.

1. Μια (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Φυσιολογία της Άσκησης», (Αρ. Προκ. 11242/16/ΓΠ/27-07-2016, ΦΕΚ 885/22-09-2016/τ.Γ’), ΑΔΑ: 7Ι1Β469Β7Ξ-2ΧΣ, Κωδικός Ανάρτησης «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001535585

ΣΧΟΛΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, Οδός Φυτόκου, Ν. Ιωνία Μαγνησίας 384 46, Πληροφορίες κ. Τόλια-Μαριόλη Αθηνά, τηλ. 2421093151,93155, FAX: 2421093144.

1. Μια (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Γεωργική Μηχανολογία», (Αρ. Προκ. 11229/16/ΓΠ/27-07-2016, ΦΕΚ 856/14-09-2016/τ.Γ’), ΑΔΑ: 6Υ38469Β7Ξ-ΟΤΛ, Κωδικός Ανάρτησης «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001535672
ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ IΧΘΥΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, Οδός Φυτόκου, Ν. Ιωνία Μαγνησίας 38446, Πληροφορίες: κ. Ιωάννης Ναουμίδης, τηλ. 2421093011, FAX: 2421093157.

1. Μια (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Μοριακή Βιολογία της Διατήρησης Θαλάσσιων Θηλαστικών και Ιχθυοαποθεμάτων», (Αρ. Προκ. 11228/16/ΓΠ/27-07-2016, ΦΕΚ 856/14-09-2016/τ.Γ’), ΑΔΑ: Ψ5ΣΤ469Β7Ξ-9ΓΜ, Κωδικός Ανάρτησης «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001535732
ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, Παπασιοπούλου 2-4, Γαλανέϊκα, 35131 Λαμία, Πληροφορίες: κ. Πατρίκου Μαλάμω, τηλ. 2231066938, FAX: 2231066730.

1. Μια (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Παράλληλες Αρχιτεκτονικές Υπολογιστών», (Αρ. Προκ. 11237/16/ΓΠ/27-07-2016, ΦΕΚ 853/14-09-2016/τ.Γ’), ΑΔΑ: ΩΝΩ1469Β7Ξ-079, Κωδικός Ανάρτησης «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001535797

2. Μια (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Συμπίεση video», (Αρ. Προκ. 11238/16/ΓΠ/27-07-2016, ΦΕΚ 853/14-09-2016/τ.Γ’), ΑΔΑ: ΨΖΨΗ469Β7Ξ-93Ν, Κωδικός Ανάρτησης «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001535939
ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, Παπασιοπούλου 2-4,
Γαλανέϊκα, 35131 Λαμία, Πληροφορίες: κ. Ζυγούρη Δήμητρα, τηλ. 2231066900, FAX:
2231066939.

1. Μια (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Μοριακή Βιολογία και Γενετική Επιδημιολογία», (Αρ. Προκ. 11239/16/ΓΠ/27-07-2016, ΦΕΚ 853/14-09-2016/τ.Γ’), ΑΔΑ: ΩΕ7Φ469Β7Ξ-ΗΘΥ, Κωδικός Ανάρτησης «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001536072

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, Πεδίον Άρεως, 38334 Βόλος, Πληροφορίες: κ.
Κόνιαρη Σοφία, τηλ. 2421074263, FAX: 2421074238.

1. Μια (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός με Ψηφιακά Μέσα», (Αρ. Προκ. 11226/16/ΓΠ/27-07-2016, ΦΕΚ 852/14-09-2016/τ.Γ’), ΑΔΑ: ΨΩ4Ο469Β7Ξ-ΔΚΓ, Κωδικός Ανάρτησης «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001536198

ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, Πεδίον Άρεως, 38334 Βόλος, Πληροφορίες: κ. Παππάς Ισίδωρος τηλ. 2421074455, FAX: 2421074380.

2. Μια (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Χωροταξία», (Αρ. Προκ. 11234/16/ΓΠ/27-07-2016, ΦΕΚ 852/14-09-2016/τ.Γ’), ΑΔΑ: 6Ω69469Β7Ξ-70Ο, Κωδικός Ανάρτησης «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001536332
ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, Πεδίον Άρεως, 38334 Βόλος, Πληροφορίες: κ.
Παππά Ελένη τηλ. 2421074011, FAX: 2421074050.
ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΤΙΚΗΣ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

3. Μια (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Θερμορευστοδυναμικές διεργασίες με ενεργειακές εφαρμογές», (Αρ. Προκ. 11235/16/ΓΠ/27-07-2016, ΦΕΚ 852/14-09-2016/τ.Γ’), ΑΔΑ: 6Φ5Ν469Β7Ξ-ΓΙΥ, Κωδικός Ανάρτησης «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001536437
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, Πεδίον Άρεως, 38334 Βόλος, Πληροφορίες: κ. Διβάνη
Χαρίκλεια τηλ. 2421074112, FAX: 2421074169.

4. Μια (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση με Εφαρμογές σε Κατασκευές από Οπλισμένο Σκυρόδεμα», (Αρ. Προκ. 11240/16/ΓΠ/27-07-2016, ΦΕΚ 852/14-09-2016/τ.Γ’), ΑΔΑ: 6ΙΧΒ469Β7Ξ-ΥΛΚ, Κωδικός Ανάρτησης «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001536554
ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, Γκλαβάνη 37
και 28ης Οκτωβρίου, 38221 Βόλος (Κτήριο Δεληγιώργη-4ος όροφος, παράδοση οίκοι)
Πληροφορίες: κ. Καρασίμου Μαρία, τηλ. 2421074966, FAX: 2421074997.

5. Μια (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Ευστάθεια Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας», (Αρ. Προκ. 11243/16/ΓΠ/27-07-2016, ΦΕΚ 856/14-09-2016/τ.Γ’), ΑΔΑ: ΩΑΦΙ469Β7Ξ-ΡΘΣ, Κωδικός Ανάρτησης «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001536685

ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, Αργοναυτών και Φιλελλήνων, 38221 Βόλος, Πληροφορίες: Κοντοκώστα Αθηνά, τηλ. 2421074897, FAX: 2421074786.

1. Μια (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης», (Αρ. Προκ. 11230/16/ΓΠ/27-07-2016, ΦΕΚ 852/14-09-2016/τ.Γ’), ΑΔΑ: ΨΧΠΦ469Β7Ξ-0ΛΘ, Κωδικός Ανάρτησης «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001536796
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, Αργοναυτών και Φιλελλήνων, 38221 Βόλος, Πληροφορίες: Σουμπενιώτη Βασιλική, τηλ. 2421074898, FAX: 2421074801.

2. Μια (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση», (Αρ. Προκ. 11241/16/ΓΠ/27-07-2016, ΦΕΚ 853/14-09-2016/τ.Γ’), ΑΔΑ: 6ΚΞΕ469Β7Ξ-Ν9Ο, Κωδικός Ανάρτησης «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001536866
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, Αργοναυτών και Φιλελλήνων, 38221 Βόλος, Πληροφορίες: Μπαλαμπάνη Ευανθία, τηλ. 2421074800, FAX: 2421074799.

3. Μια (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Παιδαγωγικά: Εκπαιδευτικοί Σχεδιασμοί και Παιδαγωγικές Πρακτικές», (Αρ. Προκ. 11231/16/ΓΠ/27-07-2016, ΦΕΚ 856/14-09-2016/τ.Γ’), ΑΔΑ: 6ΑΜΠ469Β7Ξ-3ΓΠ, Κωδικός Ανάρτησης «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001536934
ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ, Αργοναυτών & Φιλελλήνων, ΤΚ 38221, Βόλος, Πληροφορίες κ. Αβραμίδου Βηθλεέμ, τηλ. 2421074780 FAX: 2421074781.

4. Μια (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Θεωρίες Φύλου και Πολιτισμική Κριτική», (Αρ. Προκ. 11232/16/ΓΠ/27-07-2016, ΦΕΚ 852/14-09-2016/τ.Γ’), ΑΔΑ: ΩΠΦΗ469Β7Ξ-ΑΥΗ, Κωδικός Ανάρτησης «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001537043
ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, Κοραή 43, 38333 Βόλος, Πληροφορίες: Βέργου Πηνελόπη, τηλ. 2421074776/2421074771, FAX: 2421074772.

5. Μια (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Υπολογιστικές Μέθοδοι στην Οικονομική», (Αρ. Προκ. 11236/16/ΓΠ/27-07-2016, ΦΕΚ 856/14-09-2016/τ.Γ’), ΑΔΑ: 6Ο7Μ469Β7Ξ-Β4Β, Κωδικός Ανάρτησης «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001537088

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και δικαιολογητικών λήγει στις 28-11-2016.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητάς τους στο πληροφοριακό σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» (https://apella.minedu.gov.gr ) μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά που αναφέρονται στο ΦΕΚ της προκήρυξης και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος (www.uth.gr ).

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Πρόσληψη 1 καθηγητή ΚΩΔ. ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001555755

Στο ΦΕΚ 922/28-9-2016 (τεύχος Γ΄) δημοσιεύτηκε η υπ΄αρ. 5098 προκήρυξη της παρακάτω θέσης Καθηγητή για το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών:

-Μία (1) θέση Καθηγητή, βαθμίδας Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Διοίκηση Επιχειρήσεων».

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την πλήρωση της παραπάνω θέσης λήγει στις 5 Δεκεμβρίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητας μαζί με όλα τα απαραίτητα για την κρίση δικαιολογητικά, τα οποία αναφέρονται στο ΦΕΚ της προκήρυξης,
στο πληροφοριακό σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» (https://apella.minedu.gov.gr ) και να τα αταθέσουν σε ηλεκτρονική μορφή (CD ή άλλο αποθηκευτικό μέσο) και σε ένα αντίτυπο έντυπης μορφής στη Γραμματεία του Τμήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Τμήματος, τηλ.: 210 8203 375, e-mail: [email protected] .

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Πρόσληψη 1 καθηγητή

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας γνωστοποιεί ότι το ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ της ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ αποφάσισε την προκήρυξη μίας (1) θέσης Καθηγητή, ως εξής :
-Μία (1) θέση Καθηγητή στη βαθμίδα του ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ με γνωστικό αντικείμενο «Πληροφοριακά Συστήματα και Αναλυτική Σημασιολογικών Δεδομένων», η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 887/22-9-2016 τ. Γ΄ και αναρτήθηκε στο ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ με κωδικό 00001551754.

΄Οσοι έχουν τα νόμιμα προσόντα και ενδιαφέρονται για τις παραπάνω θέσεις καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) μηνών, με έναρξη στις 7-10-2016 και λήξη στις 7-12-2016.

Για την υποβολή της υποψηφιότητας οι ενδιαφερόμενοι εγγράφονται στο σύστημα ΑΠΕΛΛΑ και υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά, όπως αυτά περιγράφονται στο ανωτέρω ΦΕΚ προκήρυξης της θέσης.
Πληροφορίες για τα δικαιολογητικά δίνονται από τη Γραμματεία του Τμήματος κατά τις ώρες 8:30 π.μ. έως 14:30 μ.μ. στα τηλέφωνα 2310 891-214 & 2310 891283 και 2310 891212, fax : 2310 891282.

Πανεπιστήμιο Πατρών: Πρόσληψη 13 καθηγητών

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ την πλήρωση θέσεων Καθηγητών των Τμημάτων: 1) Βιολογίας, 2) Γεωλογίας, 3) Μαθηματικών, 4) Φυσικής, 5) Χημείας, 6) Επιστήμης των Υλικών, 7) Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, 8) Πολιτικών Μηχανικών και 9) Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Γενετική».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 915/27-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ:63Η0469Β7Θ-ΕΧΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ:00001558320

ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΦΥΣΙΚΗΣ

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Τεχνική Γεωλογία».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 913/27-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ:60ΔΠ469Β7Θ-Φ0Φ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001558532

ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΤΟΜΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Διαφορικές Εξισώσεις – Δυναμικά Συστήματα».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 912/27-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: 6ΥΡΞ469Β7Θ-Β5Υ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001558665

ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Θεωρητική και Υπολογιστική Αστροφυσική».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 912/27-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: 7ΔΚΓ469Β7Θ-0Ω5 ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001558789

ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑΣ, ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή ή Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Ανόργανη Χημεία».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 912/27-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: ΩΔ83469Β7Θ-49Ξ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001558852

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Νανοδομημένα Υλικά – Κατεύθυνση θεωρητική».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 912/27-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: 6ΤΘΨ469Β7Θ-ΠΑΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001558938

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΛΟΓΙΚΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Καθηγητή πρώτης βαθμίδας ή Αναπληρωτή Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Δομές Δεδομένων και Συστήματα Λογισμικού για Διαχείριση Μεγάλου Όγκου Δεδομένων».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 913/27-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: 79ΛΡ469Β7Θ-ΤΡΔ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001559018
Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή ή Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Προγραμματισμός και Λογισμικό για Παράλληλη Επεξεργασία».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 913/27-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: 785Ω469Β7Θ-Γ1Β ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001559189

ΤΟΜΕΑΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή ή Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Τηλεπικοινωνίες, Δίκτυα, Κινητές Επικοινωνίες».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 913/27-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: 7ΘΘΗ469Β7Θ-3ΚΖ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001559345

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή ή Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Σχεδιασμός Μεταλλικών Κατασκευών».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 915/27-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: 7Θ7Μ469Β7Θ-1ΛΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001559531

ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Γεωτεχνική Μηχανική με έμφαση σε Γεωφυσικές Μεθόδους και Σεισμικά Δίκτυα».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 913/27-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: Ω1Ρ1469Β7Θ-Θ5Ξ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001559743

ΤΟΜΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Σχεδιασμός και διαχείριση συγκοινωνιακής υποδομής».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 915/27-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ:7ΓΤΜ469Β7Θ-ΡΜ3 ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001559839

ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΤΟΜΕΑΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑΣ

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή ή Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Εφαρμοσμένες Φυσικοχημικές Μέθοδοι και Διεργασίες».
ΦΕΚ Δημοσίευσης: 912/27-9-2016 τ. Γ΄
ΑΔΑ: ΩΞ51469Β7Θ-7ΝΛ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: 00001559984

Λήξη προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για τις ανωτέρω θέσεις είναι η 5 / 12 / 2016

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά (όπως αναφέρονται στο ΦΕΚ προκήρυξης) υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» https://apella.minedu.gov.gr και κατατίθενται και σε ένα αντίτυπο σε έντυπη μορφή στη Γραμματεία του Τμήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Τμήματος και στα τηλέφωνα:

Βιολογίας: e-mail: [email protected]
[email protected]
Ιστότοπος: www.biology.upatras.gr
τηλ.: 2610-969200-205

Γεωλογίας: e-mail: [email protected] ,
[email protected]
Ιστότοπος: www.geology.upatras.gr
τηλ.: 2610-997922-7590

Μαθηματικών: e-mail: [email protected]
Ιστότοπος: www.math.upatras.gr
τηλ.: 2610-996747/996748/996749/996750

Φυσικής: e-mail: [email protected]
Ιστότοπος: www.physics.upatras.gr
τηλ.: 2610-996061/996072/996073

Χημείας: e-mail: [email protected]
Ιστότοπος: www.chem.upatras.gr
τηλ.: 2610-996013/997101
2610-996009/996012
Επιστήμης των Υλικών: e-mail: [email protected]
[email protected]
Ιστότοπος: www.matersci.upatras
τηλ.: 2610-969922/997554

Μηχανικών Η/Υ & e-mail: [email protected]
& Πληροφορικής: Ιστότοπος: www.ceid.upatras.gr
τηλ.: 2610-996940/996941/996939

Πολιτικών Μηχανικών: e-mail: [email protected]
Ιστότοπος: www.civil.upatras.gr
τηλ.: 2610-996500/996501/996502

Χημικών Μηχανικών: e-mail: [email protected] ,
Ιστότοπος: www.chemeng.upatras.gr ,
τηλ.: 2610-969500-503

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Πρόσληψη 1 καθηγητή ΚΩΔ. ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001561195

Στο ΦΕΚ 914/27-9-2016 (τεύχος Γ΄) δημοσιεύτηκε η υπ΄αρ. 4882/18-07-2016 προκήρυξη της παρακάτω θέσης καθηγητή για το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Σχολής

Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών:
Μία (1) θέση Καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Ποσοτικό Μάρκετινγκ».

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την πλήρωση της παραπάνω θέσης λήγει στις 6 Δεκεμβρίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητας μαζί με όλα τα απαραίτητα για την κρίση δικαιολογητικά, τα οποία αναφέρονται στο ΦΕΚ της προκήρυξης, στο πληροφοριακό σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» (https://apella.minedu.gov.gr ) και να τα αταθέσουν σε ηλεκτρονική μορφή (CD ή άλλο αποθηκευτικό μέσο) και σε ένα αντίτυπο έντυπης μορφής στη Γραμματεία του Τμήματος.

Πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις υποψηφιοτήτων και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τη Γραμματεία του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, στα τηλέφωνα 2108203101, 2108203102, 2108203103.

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Πρόσληψη 1 καθηγητή ΚΩΔ. ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ»: 00001561064

Στο ΦΕΚ 914/27-9-2016 (τεύχος Γ΄) δημοσιεύτηκε η υπ΄αρ. 4878/18-07-2016 προκήρυξη της παρακάτω θέσης καθηγητή για το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών:

Μία (1) θέση Καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Ψηφιακή Τεχνολογία και Ηλεκτρονικό Επιχειρείν».

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την πλήρωση της παραπάνω θέσης λήγει στις 6 Δεκεμβρίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητας μαζί με όλα τα απαραίτητα για την κρίση δικαιολογητικά, τα οποία αναφέρονται στο ΦΕΚ της προκήρυξης,
στο πληροφοριακό σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» (https://apella.minedu.gov.gr ) και να τα καταθέσουν σε ηλεκτρονική μορφή (CD ή άλλο αποθηκευτικό μέσο) και σε ένα αντίτυπο έντυπης μορφής στη Γραμματεία του Τμήματος.

Πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις υποψηφιοτήτων και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τη Γραμματεία του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, στα τηλέφωνα 2108203101, 2108203102, 2108203103.

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πρόσληψη 1 καθηγητή

Στο ΦΕΚ 934/30-09-2016 (τ. Γ΄) δημοσιεύτηκε η αριθμ. 355/9-9-2016 Προκήρυξη πλήρωσης (εξέλιξη) της παρακάτω θέσης Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ως εξής:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (Τηλ. Γραμματ. 26510-07924 και 07201)
ΤΟΜΕΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΣ

-Μία (1) θέση Καθηγητή στη βαθμίδα του Καθηγητή πρώτης βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Μαιευτική-Γυναικολογία με έμφαση στη Γυναικολογική Ογκολογία και Παθολογία του Μαστού» του Χειρουργικού Τομέα.
Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και δικαιολογητικών λήγει στις 05-12 -2016.
Κωδικός ΑΠΕΛΛΑ: 00001551331

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα τυπικά προσόντα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας και όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά στο πληροφοριακό σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» (https://apella.minedu.gov.gr ) όπως αναφέρονται στο ΦΕΚ δημοσίευσης της προκήρυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής στα τηλέφωνα 26510-07924, και 07201 (Διεύθυνση: Παν/πολη Ιωαννίνων-451 10).
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πρόσληψη 1 καθηγητή
Στο ΦΕΚ 934/30-09-2016 (τ. Γ΄) δημοσιεύτηκε η αριθμ. 354/9-9-2016 Προκήρυξη πλήρωσης (εξέλιξη) της παρακάτω θέσης Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ως εξής:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (Τηλ. Γραμματ. 26510-07924 και 07201)
ΤΟΜΕΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ-ΚΛΙΝΙΚΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ

-Μία (1) θέση Καθηγητή στη βαθμίδα του Καθηγητή πρώτης βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Κλινική Χημεία» του Λειτουργικού-Κλινικοεργαστηριακού Τομέα.
Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και δικαιολογητικών λήγει στις 05-12 -2016.
Κωδικός ΑΠΕΛΛΑ: 00001551459

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα τυπικά προσόντα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας και όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά στο πληροφοριακό σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» (https://apella.minedu.gov.gr ) όπως αναφέρονται στο ΦΕΚ δημοσίευσης της προκήρυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής στα τηλέφωνα 26510-07924, και 07201 (Διεύθυνση: Παν/πολη Ιωαννίνων-451 10).

Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας: Πρόσληψη 1 καθηγητή

Το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας μετά την αριθ. Φ16/145676/Ζ2/19-09-2016 Υ.Α. Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ 865/τ.Γ΄/19-09-2016), έγκριση προκήρυξης καθώς και το Π.Δ. 94/2013 (ΦΕΚ 132 τ. Α΄.) «Συγχώνευση Τ.Ε.Ι. Πάτρας και Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου….…Συγκρότηση Σχολών Τ.Ε.Ι. Δυτ. Ελλάδας» προκηρύσσει μία (1) θέση Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Π.) όπως παρακάτω:
ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

Μία (1) θέση τακτικού Ε.Π. Καθηγητή (πρώτης βαθμίδας) με γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτροτεχνία και Ηλεκτροτεχνικές Εφαρμογές»
(αναλυτική προκήρυξη αριθ. 37182/07-10 -2016) (ΑΔΑ: ΩΓΟΔ46914Γ-1ΒΜ )
Τα προσόντα των υποψηφίων προβλέπονται στα άρθρα 15, 16 και 17 του Ν. 1404/83, όπως αντικαταστάθηκαν και συμπληρώθηκαν με τους Ν. 2916/01, 3027/2002, 3404/2005 και 4009/2011, όπως ισχύουν.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά (ΚΥΑ Φ.122.1/1137/145793/Β2/9-10-2013, ΦΕΚ 2614 τ.Β΄./16-10-2013) σε θέσεις εκλογής ή εξέλιξης αφού προηγουμένως αυτοί έχουν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ (κωδικός ΑΠΕΛΛΑ:0001565632) και μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την επόμενη της ημερομηνίας της τελευταίας δημοσίευσης στον ημερήσιο τύπο, δηλ. από 26/10/2016 μέχρι και 25/11/2016.
Η παρούσα αναλυτική προκήρυξη είναι αναρτημένη στους πίνακες ανακοινώσεων του Ιδρύματος και του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε., στον ιστότοπο του Τμήματος, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.teiwest.gr (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), για να λαμβάνουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι.

Πληροφορίες δίδονται από τη Γραμματεία του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών (Σ.Τ.Ε.), του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας στα τηλέφωνα: 2610.369236 και 2610.369241.

Ν.Π.Ι.Δ. «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ρεθύμνης» (Κ.Ε.ΔΗ.Ρ.): Πρόσληψη 2 ατόμων

Το Ν.Π.Ι.Δ. «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ρεθύμνης» (Κ.Ε.ΔΗ.Ρ.), που εδρεύει στο Ρέθυμνο της Π.Ε. Ρεθύμνης, της Περιφέρειας Κρήτης, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, οκτάμηνης διάρκειας, συνολικά δύο (2) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1ΠΕ Λογιστής (Οικονομολόγων – Οικονομικού – Διοικητικού Οικονομικού)
ή εν ελλείψει 1ΤΕ Λογιστής, Κ.Ε.ΔΗ.Ρ.
1ΥΕ Καθαριστής-τρια, Κ.Ε.ΔΗ.Ρ.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ.: «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ρεθύμνης, Αρκαδίου 50, Τ.Κ. 741 00, Ρέθυμνο, (υπόψη κ. Γιώργου Γύπαρη).

Πληροφορίες στα τηλ.: 28310 40157, 28310 40150.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 17-10-2016.

Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλιέων»: Πρόσληψη 2 ατόμων

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλιέων», που εδρεύει στο Ναύπλιο της Π.Ε. Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και 31-08-2017 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, συνολικά δύο (2) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
2ΠΕ Νηπιαγωγοί, Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν.(για τη στελέχωση των δομών 1ου και 2ου Παιδικού Σταθμού Ναυπλίου), Δήμος Ναυπλιέων.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ.: «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλιέων» (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν.), Γραφείο Πρωτοκόλλου, 1ος όροφος, 25ης Μαρτίου 55, Τ.Κ. 211 00, Ναύπλιο, Αργολίδα, (υπόψιν κ. Λαπαθιώτη Σοφίας).
Πληροφορίες στα τηλ.: 27520 99216, 27520 23513, 27520 23352-3.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 17-10-2016.

Ν.Π.Ι.Δ. «Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης»: Πρόσληψη 21 ατόμων

Το Ν.Π.Ι.Δ. «Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης», που εδρεύει στους Αμπελοκήπους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, για την υλοποίηση: α) των Προγραμμάτων του Δημοτικού Ωδείου της Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ. και β) των πιλοτικών καλλιτεχνικών τμημάτων-εργαστηρίων μουσικής εκπαίδευσης, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., οκτάμηνης διάρκειας, συνολικά είκοσι ενός (21) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

3ΠΕ Διπλωματούχοι Πιάνου, Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., Αμπελόκηποι
1ΠΕ Διπλωματούχος Ανωτέρω Θεωρητικών, Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., Αμπελόκηποι
1ΤΕ Διπλωματούχος Πιάνου, Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., Αμπελόκηποι
1ΤΕ Διπλωματούχος Πιάνου με ειδικότητα στη Συνοδεία Πνευστών, Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., Αμπελόκηποι
1ΤΕ Διπλωματούχος Ανώτερων Θεωρητικών-Σύνθεσης, Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., Αμπελόκηποι
1ΤΕ Διπλωματούχος Βιολιού, Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., Αμπελόκηποι
1ΤΕ Διπλωματούχος Βιολοντσέλου, Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., Αμπελόκηποι
1ΤΕ Διπλωματούχος Τρομπέτας – Αρχιμουσικών Φιλαρμονικής, Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., Αμπελόκηποι
1ΤΕ Διπλωματούχος Τρομπονίου, Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., Αμπελόκηποι
1ΤΕ Διπλωματούχος ή Πτυχιούχος Κόρνου, Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., Αμπελόκηποι
1ΤΕ Πτυχιούχος Φλάουτου, Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., Αμπελόκηποι
1ΤΕ Πτυχιούχος Κιθάρας, Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., Αμπελόκηποι
1ΤΕ Διπλωματούχος Μονωδίας & Μελοδραματικής, Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., Αμπελόκηποι
1ΤΕ Διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής, Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., Αμπελόκηποι
1ΤΕ Διπλωματούχος Σαξόφωνου, Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., Αμπελόκηποι
1ΤΕ Πτυχιούχος Ανώτερων Θεωρητικών (Μουσικής Αγωγής), Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., Αμπελόκηποι
1ΤΕ Διπλωματούχος Κρουστών, Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., Αμπελόκηποι
1ΤΕ Διπλωματούχος Κλαρινέτου-Παραδοσιακού Κλαρίνου, Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., Αμπελόκηποι
1ΥΕ Επιμορφωτής Διδάσκων Παραδοσιακών Εγχόρδων, Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., Αμπελόκηποι.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτηση, με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση: Ν.Π.Ι.Δ.: «Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης» (Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ.), Δημοτικό Ωδείο, 28ης Οκτωβρίου 59, Τ.Κ. 561 23, Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες στο τηλ.: 2310 726668.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 05-10-2016 έως και 14-10-2016.
(Δευτέρα έως Παρασκευή), (10.00π.μ. -13.00μ.μ.).

Δήμος Χανίων: Πρόσληψη 4 ατόμων

Ο Δήμος Χανίων, που εδρεύει στα Χανιά της Π.Ε. Χανίων, της Περιφέρειας Κρήτης, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ανταποδοτικού χαρακτήρα, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, οκτάμηνης διάρκειας, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
2ΤΕ Ηλεκτρολόγοι/Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού, Χανιά
2ΥΕ Εργάτες Γενικών Καθηκόντων, Υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού, Χανιά.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση: Δήμος Χανίων, Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Κυδωνίας 29, Τ.Κ 731 25, Χανιά, Κρήτη, υπόψη κας Α. Λυρώνη.
Πληροφορίες στο τηλ.: 28213 41674.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 05-10-2016 έως και 14-10-2016.

Ν.Π.Ι.Δ. «Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης»: Πρόσληψη 4 ατόμων

Το Ν.Π.Ι.Δ. «Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης», που εδρεύει στους Αμπελοκήπους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, για την υλοποίηση των Πολιτιστικών Προγραμμάτων της, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., οκτάμηνης διάρκειας, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

2ΠΕ Καθηγητές Φυσικής Αγωγής (Παραδοσιακοί Χοροί), Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., Αμπελόκηποι
1ΠΕ Επιμορφωτής Διδάσκων Εικαστικές Τέχνες, Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., Αμπελόκηποι.
1ΔΕ Επιμορφωτής Διδάσκων Κλασσικό Χορό, Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., Αμπελόκηποι.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτηση, με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση: Ν.Π.Ι.Δ.: «Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης» (Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ.), Διοικητικό Τμήμα, 28ης Οκτωβρίου 59, Τ.Κ. 561 23, Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες στο τηλ.: 2310 727210.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 05-10-2016 έως και 14-10-2016.
(Δευτέρα έως Παρασκευή), (09.00π.μ. -13.00μ.μ.).

 

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών : Πρόσληψη 7 ατόμων

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με το ΦΕΚ 816/Γ’/02-09-2016, ανακοινώνει την πρόσληψη επτά (7) ατόμων για τις θέσεις Καθηγητών, ως εξής:

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Α)ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ (Μ. Ασίας 75, Τ.Κ. 115 27, Γουδή, τηλ.: 210 7462003, 210 7462052)
ΤΟΜΕΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ
Αρ. Προκήρυξης: 1516030875/28-6-2016/16-6-2016 (ΑΔΑ: ΩΖ3Ζ46ΨΖ2Ν-Ξ0Τ)
1 Αναπληρωτής Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο: «Γενική Χειρουργική – Μεταμοσχεύσεις».
ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ – ΠΑΙΔΙΟΥ
Αρ. Προκήρυξης: 1516030860/28-6-2016/16-6-2016 (ΑΔΑ: Ω7ΡΖ46ΨΖ2Ν-ΡΨΞ)
1 Αναπληρωτής Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο: «Μαιευτική – Γυναικολογία – Χειρουργική Μαστού».
ΤΟΜΕΑΣ ΚΛΙΝΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ
Αρ. Προκήρυξης: 1516030858/28-6-2016/16-6-2016 (ΑΔΑ: ΩΖΙ546ΨΖ2Ν-ΧΘΔ)
1 Αναπληρωτής Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο: «Μικροβιολογία -Βακτηριολογία».
ΤΟΜΕΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ
Αρ. Προκήρυξης: 1516030876/28-6-2016/16-6-2016 (ΑΔΑ: 7ΡΞ546ΨΖ2Ν-ΠΥ0)
1 Αναπληρωτής Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο: «Αναισθησιολογία».

Β)ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (Πανεπιστημιούπολη, Τ.Κ. 157 01, Ζωγράφου, τηλ.: 210 7274658
ΤΟΜΕΑΣ ΒΟΤΑΝΙΚΗΣ
Αρ. Προκήρυξης: 1516029964/21-6-2016/31-5-2016 (ΑΔΑ: 6ΝΣΖ46ΨΖ2Ν-Υ4Κ)
1 Καθηγητής Πρώτης Βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Οικοφυσιολογία Φυτών».
ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΝΟΜΙΚΗΣ
Αρ. Προκήρυξης: 1516029967/21-6-2016/31-5-2016 (ΑΔΑ: Ω83Μ46ΨΖ2Ν-1ΜΗ)
1 Καθηγητής Πρώτης στη Βαθμίδα Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Συστηματική και Οικολογία Μυκήτων».
ΤΜΗΜΑ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ, ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (Πανεπιστημιούπολη, Τ.Κ. 157 71, Ιλίσια, τηλ.: 210 7275586
Αρ. Προκήρυξης: 1516030862/28-6-2016/6-6-2016 (ΑΔΑ: ΩΠΓΛ46ΨΖ2Ν-ΟΙΜ)
1 Καθηγητής Πρώτης Βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Μεθοδολογία και Ιστορία της Οικονομικής».

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα “ΑΠΕΛΛΑ”(https://apella.minedu.gov.gr ).
Πληροφορίες στα τηλ. των παραπάνω Γραμματειών των ενδιαφερομένων Tμημάτων.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 21-11-2016.

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, που εδρεύει στην Π.Ε. Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης, στα πλαίσια του προγράμματος με τίτλο «Υποτροφίες Γεωργίου Ιωάννου & Στυλιανής Κατσαράκη» και ΚΑ 4561, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 29 του Ν.4009/2011, ανακοινώνει την πρόσκληση ενός (1) ατόμου στη θέση Πανεπιστημιακού Υποτρόφου, με σύμβαση ανάθεσης έργου εξάμηνης διάρκειας, για τη διεξαγωγή της διδασκαλίας του μαθήματος «Ατομική, Μοριακή, και Οπτική Φυσική, Φ-467», για το Aκαδημαϊκό Eτος 2016-2017 (εαρινό εξάμηνο). Είναι το κύριο μάθημα επιλογής του Τομέα «Ατομικής και Μοριακής Φυσικής» και απευθύνεται σε τεταρτοετείς φοιτητές φυσικής και τους εισάγει στις βασικές έννοιες της Ατομικής και Μοριακής Φυσικής καθώς και στην αλληλεπίδραση των δομικών συστατικών της ύλης με την ακτινοβολία.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με τα απαραίτητα, κατά την πρόσκληση, δικαιολογητικά, μόνο ηλεκτρονικά στην ταχ. διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Κρήτης, Τμήμα Φυσικής, Γραμματεία, Πανεπιστημιούπολη Βουτών, Τ.Κ. 700 13, Βούτες Ηρακλείου, Κρήτη, (υπόψη κας Ελένης Καντιδάκη).
Το έντυπο της αίτησης βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης (http://www.physics.uoc.gr ).

Πληροφορίες στο τηλ.: 2810 394003 στη Γραμματεία του Τμήματος Φυσικής (αρμόδια κ. Ελένη Καντιδάκη), όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες καθώς και ηλεκτρονικά.
Ε-mail: [email protected]

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 24-10-2016 (ώρα 14.00μ.μ.).

Ν.Π.Δ.Δ. «Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής»: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής», που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή της Περιφέρειας Αττικής, για την υλοποίηση της Δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος στο Ν.Π.Δ.Δ., ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως τις 31-08-2017 με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, ενός (1) ατόμου και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1ΠΕ Οικονομικού, («ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ», για τη διοικητική-οικονομική υποστήριξη της Δράσης), Αγία Παρασκευή.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ.: «Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής», 2ος όροφος, Λ. Μεσογείων 405, Τ.Κ 153 43 Αγία Παρασκευή, Αττική, (υπόψη κ. Τριανταφυλλάκου Σαράντου).

Πληροφορίες στο τηλ.: 210 6391703.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 06-10-2016 έως και 17-10-2016.

Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι.): Πρόσληψη 2 ατόμων

Το Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι.), που εδρεύει στην Π.Ε. Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου, για την κάλυψη εποχικών η παροδικών αναγκών του, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, οκτάμηνης διάρκειας, συνολικά δύο (2) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
2ΔΕ Ναυαγοσώστες Πισίνας, Π.Ε.Α.Κ.Ι., Ιωάννινα.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση: Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι.), Φ. Τζαβέλλα 18, Τ.Κ. 453 33, Ιωάννινα, Ήπειρος, (υπόψη κ. Σοφίας Αναστασίου).

Πληροφορίες στο τηλ.: 26510 25008.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 05-10-2016 έως και 14-10-2016.

Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία του Δήμου Ρεθύμνης»: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία του Δήμου Ρεθύμνης», που εδρεύει στην Π.Ε. Ρεθύμνης της Περιφέρειας Κρήτης, για την κάλυψη εποχικών η παροδικών αναγκών του, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, οκτάμηνης διάρκειας, ενός (1) ατόμου και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
1ΥΕ Οικογενειακός Βοηθός, («Κ.Π.Μ.Π.Δ.Ρ.», για την κοινωνική υπηρεσία τρίτης ηλικίας & υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας), Ρέθυμνο Κρήτης.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία Δήμου Ρεθύμνης», Γραφείο Προσωπικού, Καντανολέοντος 10, Τ.Κ.741 32, Ρέθυμνο, Κρήτη, (υπόψη κ. Βασιλείας Κουμνά).

Πληροφορίες στο τηλ.: 28310 20468, εσωτ. 17.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 07-10-2016 έως και 17-10-2016.

Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής, Οικονομικής, Τουριστικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Λευκάδας (Δ.Ε.Π.Ο.Κ.Α.Λ.): Πρόσληψη 2 ατόμων

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής, Οικονομικής, Τουριστικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Λευκάδας (Δ.Ε.Π.Ο.Κ.Α.Λ.), που εδρεύει στην Π.Ε. Λευκάδας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως τις 31-08-2017 με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, συνολικά δύο (2) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1ΠΕ Γυμναστής, («Δ.Ε.Π.Ο.Κ.Α.Λ.», για τη στελέχωση της δομής Κέντρο Δημιουργικής
Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ)), ΛΕΥΚΑΔΑ
1ΔΕ Εκπαιδευτής Εικαστικών Τεχνών, («Δ.Ε.Π.Ο.Κ.Α.Λ.», για τη στελέχωση της δομής Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ)), ΛΕΥΚΑΔΑ.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση: Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής, Οικονομικής, Τουριστικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Λευκάδας, Αντωνίου Τζεβελέκη & Υπ. Αθ. Κατωπόδη (Διοικητήριο), Τ.Κ. 311 00, Λευκάδα,
(υπόψη κ. Αγγέλου Όλγας).

Πληροφορίες στο τηλ.: 26453 60517.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 08-10-2016 έως και 17-10-2016.

Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης : Πρόσληψη 21 ατόμων (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης, που εδρεύει στην Π.Ε. Κοζάνης της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, για την εκτέλεση του έργου του ΠΔΕ, επείγουσες ανασκαφικές εργασίες στην παραλίμνια περιοχή του Πολυφύτου Δήμου Σερβίων-Βελβεντού της Π.Ε. Κοζάνης, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, διάρκειας όχι πέραν της 15-12-2016, επιστημονικού και ειδικευμένου προσωπικού, συνολικά είκοσι ενός (21) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

3ΠΕ Αρχαιολόγοι, «Επείγουσες ανασκαφικές εργασίες στην παραλίμνια περιοχή του Πολυφύτου Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, Π.Ε. Κοζάνης», για 2 μήνες και όχι πέραν της 15/12/2016
18ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες, «Επείγουσες ανασκαφικές εργασίες στην παραλίμνια περιοχή του Πολυφύτου Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, Π. Ε. Κοζάνης» για 1,5 μήνα και όχι πέραν της 15/12/2016.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτηση, με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης, Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής – Κοζάνης, Τ.Κ. 500 04, Αιανή, Κοζάνη.

Πληροφορίες στο τηλ.: 24610 98800-1.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 05-10-2016 έως και 11-10-2016
(από 09.00π.μ. – 13.00μ.μ.).

Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής, Οικονομικής, Τουριστικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Λευκάδας (Δ.Ε.Π.Ο.Κ.Α.Λ.): Πρόσληψη 3 ατόμων

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής, Οικονομικής, Τουριστικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Λευκάδας (Δ.Ε.Π.Ο.Κ.Α.Λ.), που εδρεύει στην Π.Ε. Λευκάδας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως τις 31-08-2017 με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, συνολικά τριών (3) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1ΠΕ Ψυχολόγος, («Δ.Ε.Π.Ο.Κ.Α.Λ.», για τη στελέχωση της δομής Κέντρο Δημιουργικής
Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ)), ΛΕΥΚΑΔΑ
1ΔΕ Κοινωνικός Φροντιστής, («Δ.Ε.Π.Ο.Κ.Α.Λ.», για τη στελέχωση της δομής Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ)), ΛΕΥΚΑΔΑ.
1ΔΕ Οδηγός [Γ΄ (C) Κατηγορίας – χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου], («Δ.Ε.Π.Ο.Κ.Α.Λ.», για τη στελέχωση της δομής Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ)), ΛΕΥΚΑΔΑ.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση: Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής, Οικονομικής, Τουριστικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Λευκάδας, Αντωνίου Τζεβελέκη & Υπ. Αθ. Κατωπόδη (Διοικητήριο), Τ.Κ. 311 00, Λευκάδα,
(υπόψη κ. Αγγέλου Όλγας).

Πληροφορίες στο τηλ.: 26453 60517.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 08-10-2016 έως και 17-10-2016.

Ν.Π.Ι.Δ. «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών» (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.): Πρόσληψη 6 ατόμων

Το Ν.Π.Ι.Δ. «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών» (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), που εδρεύει στις Σέρρες της Π.Ε. Σερρών, της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως τις 31-08-2017 με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, με μερική απασχόληση (πενθήμερη-τετράωρη), συνολικά έξι (6) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1ΔΕ Οδηγός [Δ΄ (D) κατηγορίας – με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου], (για τη λειτουργική υποστήριξη της δομής «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Ειδικές Ανάγκες Σερρών – Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ Σερρών»), ΣΕΡΡΕΣ
5ΥΕ Καθαριστές-τριες, (για τη στελέχωση της δομής Κέντρο Δημιουργικής
Απασχόλησης Παιδιών -ΚΔΑΠ Δ. Σερρών), ΣΕΡΡΕΣ.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ.: «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), Εθνικής Αντίστασης 34, Τ.Κ. 621 22, Σέρρες, (υπόψη κ. Νεκταρίας Στρατουδάκη).

Πληροφορίες στα τηλ.: 23210 68915, 23210 68900, 23210 68910.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 07-10-2016 έως και 17-10-2016.

Δήμος Παύλου Μελά: Πρόσληψη 32 ατόμων

Ο Δήμος Παύλου Μελά, που εδρεύει στη Σταυρούπολη της Π.Ε. Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, προκειμένου να λειτουργήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα «Άθλησης για Όλους» κατά την περίοδο 2016-2017, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, διάρκειας έως 8 μήνες με ωριαία αποζημίωση, συνολικά τριάντα δύο (32) ατόμων στις θέσεις Καθηγητών Φυσικής Αγωγής και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

5ΠΕ Φυσικής Αγωγής Αντισφαίρισης
4ΠΕ Φυσικής Αγωγής Ενόργανης Γυμναστικής
5ΠΕ Φυσικής Αγωγής Ρυθμικής Γυμναστικής
2ΠΕ Φυσικής Αγωγής TAEK WON DO
2ΠΕ Φυσικής Αγωγής Κλασικού Αθλητισμού με γνώσεις Αεροβικής Γυμναστικής
3ΠΕ Φυσικής Αγωγής Κολύμβησης με γνώσεις Αεροβικής Γυμναστικής – pilates
2ΠΕ Φυσικής Αγωγής Πετοσφαίρισης με γνώσεις Αεροβικής Γυμναστικής – pilates
1ΠΕ Φυσικής Αγωγής Καλαθοσφαίρισης με γνώσεις Αεροβικής Γυμναστικής – pilates
3ΠΕ Φυσικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Κλειστού Χώρου
1ΠΕ Φυσικής Αγωγής Παραδοσιακών Χορών
2ΠΕ Φυσικής Αγωγής για Ειδική Αγωγή
2ΠΕ Φυσικής Αγωγής Άνευ Ειδικότητας με γνώσεις Αεροβικής Γυμναστικής-pilates.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση: Δήμος Παύλου Μελά, 3ος όροφος, Λαγκαδά 221, T.K. 564 30, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη.
Πληροφορίες στα τηλ.: 2313 302960, 2313 302961, 2313 302916.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 05-10-2016 έως και 14-10-2016, (09.00π.μ. -14.00μ.μ.).

Δήμος Αιγάλεω: Πρόσληψη 12 ατόμων

Ο Δήμος Αιγάλεω, που εδρεύει στο Αιγάλεω της Περιφέρειας Αττικής, για την κάλυψη των αναγκών της υλοποίησης των προγραμμάτων «Άθληση για όλους 2016-2017» με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, διάρκειας έως 8 μήνες και όχι πέραν της 31-07-2017 με ωριαία αποζημίωση, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων στις θέσεις Καθηγητών Φυσικής Αγωγής και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

4ΠΕ Φυσικής Αγωγής άνευ ειδικότητας με γνώσεις Αεροβικής, pilates και Μυϊκής Ενδυνάμωσης
2ΠΕ Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Κολύμβησης και γνώσεις Ναυαγοσωστικής
1ΠΕ Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Α.ΜΕ.Α.
1ΠΕ Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Παραδοσιακών Χορών
2ΠΕ Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού με γνώσεις Γυμναστικής με Βάρη
1ΠΕ Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Στίβου
1ΠΕ Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Αντισφαίρισης.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση: Δήμος Αιγάλεω, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, (Δημοτικό Κατάστημα), Ιερά Οδός 364 & Κάλβου, Τ.Κ. 122 43, Αιγάλεω.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 06-10-2016 έως και 15-10-2016, (09.00π.μ. -14.00μ.μ.).

Ν.Π.Ι.Δ. «Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου»: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Ν.Π.Ι.Δ. «Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου», που εδρεύει στην Ελευθερούπολη της Π.Ε. Καβάλας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, για την παροχή υπηρεσιών έργου στον τομέα του Μουσικού Εργαστηρίου της, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση έργου ΙΔΟΧ, διάρκειας έως 1 έτος (εκπαιδευτικό έτος Μουσικού Εργαστηρίου 2016-2017), ενός (1) ατόμου στη θέση Δασκάλου Μουσικής και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
1ΔΕ Δάσκαλος Μουσικής για το Μουσικό Εργαστήρι, Κ.Ε.ΔΗ. ΠΑΓΓΑΙΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παγγαίου , Φρίξου Παπαχρηστίδη 137 Α , Τ.Κ 641 00, Ελευθερούπολη, Καβάλα.
Πληροφορίες στα τηλ.25923 50021, 25923 50009, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
www.dimospaggaiou.gr (Προκηρύξεις – Προσλήψεις Προσωπικού) και στα Γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.Π.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 07-10-2016 έως και 14-10-2016.
(Δευτέρα έως Παρασκευή), (08.00π.μ. -14.00μ.μ.).

Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά»: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου, που εδρεύει στην Π.Ε. Πειραιά της Περιφέρειας Αττικής, ανακοινώνει την πρόσληψη με σχέση έμμισθης εντολής με πάγια αντιμισθία, σύμφωνα με το Ν.4194/2013 Κώδικας Δικηγόρων, όπως τροποποιείται και ισχύει κάθε φορά, ενός (1) ατόμου στη θέση Δικηγόρου παρ. Αρείω Πάγω ή παρ. Εφέταις.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, στην ταχ. διεύθυνση: Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ», Γραφεία Διοικητικής Υπηρεσίας, Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (Προσωπικού), Μπόταση 51, Τ.Κ. 185 37, Πειραιάς.

Πληροφορίες στο τηλ. 210 4523807.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 07-10-2016 έως και 05-11-2016.

aftodioikisi.gr

περισσότερα
Back to top button