ΓούναΚαστοριά

Συνάντηση Ζήση – Κορεντσίδη για θέματα γούνας

564321

Στην Αντιδημαρχία “Τουρισμού – Επιχειρηματικότητας” πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του Αντιδημάρχου κ. Λάζαρου Ζήση, του Προέδρου Συνδέσμου Γουνοποιών “Ο Προφήτης Ηλίας” κ. Ιωάννη Κορεντσίδη και του μέλους του ΔΣ του Συνδέσμου κ. Λάζαρου Σαββίδη, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου.

Ζητήματα συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καστοριάς – Αντιδημαρχία “Τουρισμού-Επιχειρηματικότητας” και του Συνδέσμου Γουνοποιών συζητήθηκαν στη συνάντηση με αφορμή τη διοργάνωση του 1st Kastoria Fur Shopping Festival που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών, από 3 έως 6 Νοεμβρίου στην Καστοριά. Επίσης, ο κος Κορεντσίδης και κος Σαββίδης παρουσίασαν συνοπτικά στον Αντιδήμαρχο τις θέσεις και τις προτάσεις του Συνδέσμου για τη μελλοντική ανάπτυξη της γουνοποιητικής επιχειρηματικότητας στην Καστοριάς και γενικότερα.

Ο κος Ζήσης από την πλευρά του χαρακτήρισε εντυπωσιακή την επιχειρηματική δραστηριότητα και τον προγραμματισμό του Συνδέσμου και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία. Τόνισε ότι το 1st Kastoria Fur Shopping Festival μπορεί να αποτελέσει έκθεση σταθμό για τη στρατηγική ενίσχυσης του κλάδου και ότι ο Σύνδεσμος Γουνοποιών αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς κρίκους για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

 

 

περισσότερα
Back to top button