Καστοριά

Το Δημοτικό Σχολείο Μεσοποταμίας ευχαριστεί τον Θεοφύλακτο Ζυμπίδη

mesopoΑγαπητέ κ. Αντιπεριφερειάρχη  Παιδείας-Πολιτισμού-Τουρισμού-Αθλητισμού   Δ. Μακεδονίας , δεχθήκαμε με μεγάλη μας χαρά τη δωρεά της τηλεόρασης για τον εξοπλισμό της αίθουσας του Ολοήμερου Τμήματος του Σχολείου μας εκ μέρους σας.

Αισθάνομαι την ανάγκη, εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Μεσοποταμίας, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς και εγώ προσωπικά να σας ευχαριστήσω θερμά για τη συμβολή σας στην εύρυθμη λειτουργία του Ολοήμερου Τμήματος και τη σημαντική στήριξή σας σ΄ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Η χειρονομία σας αυτή μας γεμίζει με συναισθήματα χαράς, δύναμης, ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον. Με τέτοιες ενέργειες αισθανόμαστε ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για το κοινό καλό των παιδιών, επειδή το νοιώθουν και επειδή το ποθεί η ψυχή τους.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σας και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο που αναλάβατε ως Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας-Πολιτισμού-Τουρισμού-Αθλητισμού  Δ. Μακεδονίας και προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία, αλλά και επιτυχία στο νέο ρόλο σας ως πατέρας.  Ευχόμαστε η υγεία, η χαρά και το γέλιο να καθρεφτίζονται πάντα στα ματάκια του πρωτότοκου γιου σας.

Μ΄ αυτές τις σκέψεις παρακαλούμε να δεχθείτε τις ολόθερμες ευχαριστίες μας .

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Μεσοποταμίας

Χαντσαρίδου Παρθένα

περισσότερα
Back to top button