ΓούναΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Ελεονώρα Παπαδοπούλου: Μία πετυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο της γούνας!

img_1078

Το να παρουσιάζεις μία επιτυχημένη προσωπικότητα δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Πρέπει να εξετάσεις, όλες εκείνες τις παραμέτρους που σε οδηγούν στο συγκεκριμένο άτομο, να μελετήσεις την επαγγελματική του πορεία, να εξετάσεις, όλα εκείνα τα στοιχεία που την οδήγησαν προς την επαγγελματική καταξίωση και επιτυχία και φυσικά να αρχίσεις να αναλύσεις από το μηδέν το sucess story που το βίωσε στο maximum.

Φιλόδοξη, με σπουδές σε Art&Management στο Sheffield University, συγκροτημένη με ένα σοβαρό επιτελείο ανθρώπων δίπλα της, η Ελεονώρα Παπαδοπούλου, είναι ιδιοκτήτρια και διευθύνων σύμβουλος της EFD PAPADOPPULOS (efdfurs.com).

Υψηλή ποιότητα, τεχνογνωσία, πρωτοποριακό design, η επιθυμία για καθιέρωση αλλά και η οικογενειακή παράδοση από την άλλη έφεραν την εταιρεία στην απόλυτη καταξίωση και αναγνώριση στο χώρο της. Συγκεκριμένα δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής και του εμπορίου γουναρικών με έδρα την Καστοριά.

Η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα σήμερα, περνάει μέσα από αντιξοότητες και προβλήματα, που δημιουργούν ένα πολύ δύσκολο κλίμα. Η επιβίωση και η ανάπτυξη, μπορούν να έρθουν μόνο από εμπειρία, ενημέρωση, σωστούς συνεργάτες και φυσικά, όρεξη για δημιουργία. Γι αυτό άλλωστε, η EFD PAPADOPOULOS κατέκτησε την κορυφή!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΩΛΟΥΔΑΚΗΣ

lifestyleoptions.gr

περισσότερα
Back to top button