Καστοριά

2η Λαϊκή Συνέλευση στην Κλεισούρα: “Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε”!

kleisoua

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 στην ορεινή Κλεισούρα Καστοριάς η 2η Λαϊκή Συνέλευση με θέμα τη διεκδίκηση των έργων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της κοινοπραξίας του ΤΑΠ που δικαιούται ο οικισμός. Μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων που αποδεικνύουν τη μη προώθηση από τον δήμο Καστοριάς των προτάσεων της Κλεισούρας για τα έργα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ΤΑΡ, υπήρξε κινητοποίηση των κατοίκων. Στο πλαίσιο αυτών των κινητοποιήσεων και των ενεργειών δραστηριοποίησης προς την κατεύθυνση της διόρθωσης της αδικίας συγκλήθηκε και η συγκεκριμένη Λαϊκή συνέλευση.

Η συνέλευση των κατοίκων αποφάσισε:

  • Να συσταθεί η Συντονιστική Επιτροπή Διεκδίκησης αποτελούμενη από τους:

Αναστασίου Πέτρο

Αρμένη Ευάγγελο

Βούκα Κώστα

Γκόγκα Ιωάννη

Παπακώστα Ιωάννη

Παπαχρήστου Σπύρο

Σιάββα Κωνσταντίνο

Σμιξιώτη Δημήτρη

Σμιξιώτη Πέτρο

  • Να τεθεί ξανά το αίτημα της Τηλεθέρμανσης προς τη δημοτική αρχή Καστοριάς ώστε αυτή να το συμπεριλάβει στις προτάσεις των έργων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ΤΑΡ που θα προωθήσει προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, έτσι ώστε η πρόταση αυτή να φτάσει με σαφή, λεπτομερή και ξεκάθαρη αναφορά, τόσο ως προς την μορφή και το περιεχόμενο όσο και ως προς το αντίστοιχο χρηματικό ποσό, στην κοινοπραξία της κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού θα επιδιωχθεί συνάντηση με τον δήμαρχο Καστοριάς αλλά και κάθε άλλη ενέργεια προς την κατεύθυνση της επίτευξης του δίκαιου αιτήματος των κατοίκων.

Θα θέλαμε, με την ευκαιρία, να ευχαριστήσουμε για τη στήριξη του δίκαιου αιτήματός μας την βουλευτή του νομού Καστοριάς κ. Τελιγιορίδου Ολυμπία, τον Περιφεριάρχη Δυτ. Μακεδονίας κ. Καρυπίδη Θεόδωρο και τον Αντιπεριφεριάρχη Καστοριάς κ. Αδαμόπουλο Σωτήριο.

Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε!

 

 

περισσότερα
Back to top button