Ελλάδα

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τον μικρό Μπεν – Και τρίτο ύποπτο σημείο;

Δεν λέει να τελειώσει το θρίλερ της εξαφάνισης του μικρού Μπεν, καθώς καθημερινά έρχονται στο φως νέα στοιχεία που ανατρέπουν τις έρευνες. Οιβρετανοί αστυνομικοί, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση, ανακοίνωσαν πως θα παρατείνουν την παραμονή τους στο νησί, ενώ δεν αποκλείεται να βάλουν στο μικροσκόπιο και ένα τρίτο σημείο.

Ενώ λοιπόν οι έρευνες στην αγροικία, όπου παραθέριζε πριν από 25 χρόνια ο Μπεν Νίνταμ με την οικογένειά του, συνεχίζονται, οι ειδικοί ερευνητές έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο δεύτερο ύποπτο σημείο, ένα χωράφι όπου ο Κωνσταντίνος Μπάρκας, ο ύποπτος για τον θάνατο -από ατύχημα- του μικρού αγοριού πετούσε μπάζα.

«Πρέπει να γίνει περαιτέρω δουλειά στο συγκεκριμένο σημείο», δήλωσε ο επιθεωρητής – ντετέκτιβ, Jon Cousins, της αστυνομίας του νότιου Yorkshire, που ηγείται των ερευνών, προσθέτοντας ότι κάτω από το έδαφος υπάρχει μεγάλη ποσότητα συμπιεσμένου υλικού τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Όπως είπε ο ίδιος, η ομάδα του θα αφαιρέσει αυτό το «στρώμα» με τον ίδιο τρόπο που το έκανε και στο πρώτο σημείο των ερευνών. «Γι’ αυτό αποφάσισα πως παρατείνουμε την παραμονή μας πιθανώς για δύο ή τρεις ημέρες ακόμη», είπε χαρακτηριστικά και επεσήμανε: Δεν φεύγω αν δεν τελειώσει η δουλειά. Πρέπει να μπορώ, όταν φύγω από την Κω, να κάθομαι με την οικογένειά μου και να μπορώ να τους λέω πως έκανα ό, τι περνούσε από το χέρι μου για να βρω μια απάντηση σχετικά με το τί συνέβη στο Μπεν.

Εν τω μεταξύ, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής των ερευνών, ένας περαστικός μοτοσικλετιστής τούς είπε να ψάξουν και σε ένα τρίτο σημείο, ισχυριζόμενος πως ο Μπάρκας πετούσε κι εκεί μπάζα.

Από την πλευρά τους, οι βρετανοί ασστυνομικοί εξετάζουν κάθε νέα μαρτυρία που προκύπτει, αλλά όπως επισημαίνουν προτεραιότητά τους είναι να επικεντρωθούν στα δύο σημεία.

newpost.gr

 

περισσότερα
Back to top button