ΑθλητικάΚαστοριά

Roller-Ski vs Καφές 0-1!

dsc_1116

Γράφει ο Δημήτρης Σ. Ιατρού

Την περασμένη Κυριακή ήρθε στην πόλη μας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roller-Ski χάρη στον Σ.ΧΟ. Καστοριάς και την Ε.Ο.Χ.A. Όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο ρεπορτάζ του fonikastorias.gr , οι αθλητές εξέπληξαν με την απόδοσή τους και χάρηκαν πολύ τον αγώνα όπως τον χάρηκαν και όσοι τον παρακολούθησαν.

Και πάμε λοιπόν στο δια ταύτα. Ο κόσμος που το παρακολούθησε από την Καστοριά, οι συμπολίτες μας δηλαδή, ήταν λιγοστοί. Πολύ λιγοστοί… Ελάχιστοι ! Η ημέρα ήταν καταπληκτική, οι συνθήκες άψογες και ιδανικές για παρακολούθηση τέτοιου νεόφερτου και πρωτότυπου για την Καστοριά αγώνα.

Πού ήταν λοιπόν οι Καστοριανοί που λένε ότι τίποτα δεν συμβαίνει στην πόλη μας; Εννοείται ότι δεν αναφέρομαι στο τίποτα από άποψη έργων στην πόλη ή κάτι τέτοιο. Αυτή την ανυπαρξία την βλέπουμε καθημερινά. Εγώ αναφέρομαι σε όλους αυτούς που λένε ότι κρίμα που δεν έρχονται μεγάλες διοργανώσεις στην πόλη μας και δεν έχουμε να δούμε κάτι.

Ε λοιπόν ήρθε! Οι περισσότεροι μάλλον κοιμόσασταν λόγω Σαββατιάτικου ξενυχτιού ή πήγατε για Κυριακάτικο καφεδάκι… Αυτό επαληθεύει κάτι που έχω γράψει πολλές φορές… Μόνο γκρίνια οι Καστοριανοί!

Αυτοί που εμψύχωναν τους αθλητές ήταν οι προπονητές τους (από άλλες πόλεις) και οι συγγενείς τους ! Τα παιδιά του ΟΜΙΧΛΗ CREW ήταν εκεί αλλά από υπόλοιπους νέους… κανείς! Το άρθρο δεν απευθύνεται στους μεγαλύτερους ηλικιακά ανθρώπους (που θα μπορούσαν και αυτοί βέβαια να παρευρεθούν) αλλά στους νέους της πόλης. Κρίμα !

Για όλους εσάς που λέτε ότι δεν είναι να ζεις στην Καστοριά, ξανασκεφτείτε το και κάντε την αλλαγή μόνοι σας. Αν θέλετε βέβαια! Συνθήκες υπάρχουν. Πράγματα γίνονται.

Τουρισμό δεν θέλουμε; Οι 65 αθλητές ήρθαν με πληρώματα, οικογένειες και συγγενείς. Τους αγκάλιασε η πόλη; Όχι ! Θα μας ξανάρθουν; Μακάρι!

 

 

fonikastorias.gr

 

περισσότερα
Back to top button