Ελλάδα

Τι δείχνουν τα χέρια για την προσωπικότητά μας;

57f2283e1dc524775c8b47a1Ακόμα και οι επιστήμονες έχουν παραδεχτεί πως το μήκος ή το σχήμα των δαχτύλων ενός ανθρώπου “μαρτυρά” χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του.

Τι συμβαίνει λοιπόν με το μήκος του δείκτη και του παράμεσου; Δείτε την εικόνα και ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά που φανερώνει για εσάς.

Α) Ο δείκτης είναι μικρότερος από τον παράμεσο

Τα άτομα αυτά δείχνουν ελκυστικά, χαρισματικά και το “έχουν” με την επικοινωνία. Είναι πιο αποφασιστικοί σε σύγκριση με τους άλλους ενώ παίρνουν εύκολα ρίσκο, αναλαμβάνουν πιο εύκολα κάτι που για άλλους μοιάζει ριψοκίνδυνο και έχουν ταλέντο στο να αντιμετωπίζουν και μάλιστα με επιτυχία απροσδόκητα προβλήματα. Γενικά είναι άνθρωποι συμπονετικοί και προσπαθούν να βοηθούν τους γύρω τους. Άτομα με αυτό το χαρακτηριστικό, έχουν αποδειχτεί λαμπροί μηχανικοί και επιστήμονες ενώ ταυτόχρονα είναι εξαιρετικοί στο να λύνουν… σταυρόλεξα.

Β) Ο δείκτης μεγαλύτερος από παράμεσο

Είναι συνήθως άτομα με αυτοπεποίθηση και αυτόνομοι. Τους αρέσει να είναι αφεντικά του εαυτού τους και αντιπαθούν να σπαταλούν χρόνο σε ασήμαντα θέματα. Όμως δεν αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες ούτε στα επαγγελματικά τους ούτε στις προσωπικές τους σχέσεις. Ωστόσο, δίνουν βαρύτητα στη λεπτομέρεια και έχουν ευγενική φύση.

Γ) Ο δείκτης και ο παράμεσος έχουν το ίδιο μήκος

Τα άτομα αυτά αγαπούν την ειρήνη και την ηρεμία και απεχθάνονται τις συγκρούσεις. Είναι οργανωτικοί και έχουν καλές σχέσεις με όλους. Συνήθως γίνονται πολλοί πιστοί φίλοι και αφιερώνονται ολοκληρωτικά στους δικούς τους ανθρώπους. Όμως η υπομονή τους εξαντλείται εύκολα με αποτέλεσμα ακόμα και η πιο μικρή διαφωνία να είναι πιθανό να οδηγηθεί σε ένα σοβαρό καυγά. Γι’ αυτό το λόγο, προτιμούν να πάρουν το μέρος κάποιου ακόμα κι αν θεωρούν ότι έχει άδικο, προκειμένου να αποφύγουν τη σύγκρουση.

yolife.gr

περισσότερα
Back to top button