Κόσμος

Ο απόλυτος gypsy και κιτς γάμος γεμάτος χρυσό (εικονες-βίντεο)

gmaosiajghaa10Κοσμήματα και νυφικό που κοστίζουν μια περιουσία

Οι εικόνες του γάμου της Evka και του Lukas από τη Σλοβακία κάνουν το γύρο του διαδικτύου και κυρίως στην ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία.

Τον χαρακτηρίζουν ως τον απόλυτο gypsy γάμο ενώ μεταξύ άλλων, το φόρεμα της νύφης κόστισε περίπου 200.000 ευρώ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, η γαμήλια γιορτή κράτησε τέσσερις μέρες και η 19χρονη νύφη γέμισε με χρυσό και χρήματα που έριχναν πάνω σε αυτήν.

gmaosiajghaa2Οι εικόνες δείχνουν το χρυσάφι μέσα στο οποίο έγινε ο γάμος και η γιορτή ενώ ένας καλεσμένος ανέφερε ότι τα έξοδα του τετραήμερου γλεντιού ξεπέρασαν τις 35.000 ευρώ.

gmaosiajghaa3Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο πλούτος κυριαρχούσε παντού ενώ έγινε γνωστό ότι σερβιτόροι και μουσικοί έβγαλαν αρκετά χρήματα από τα φιλοδωρήματα. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, μάλιστα, φαίνεται ο γαμπρός και η νύφη να είναι μόνοι τους και να μετράνε τα μετρητά που συγκέντρωσαν από τη γαμήλια τελετή αλλά και τα πολλά κοσμήματα που της δόθηκαν ως δώρο.

gmaosiajghaa4Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 στη χώρα υπάρχουν 105.738 Ρομά αριθμός που ισοδυναμεί με το 2% του πληθυσμού. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εθνοτική μειονότητα στη Σλοβακία μετά τους Ούγγρους και, σύμφωνα με τη Daily Mail, ζουν κυρίως στις ανατολικές περιοχές της χώρας. Ο γάμος που κυκλοφορησε στο διαδίκτυο και τράβηξε όλα τα βλέμματα ήταν από τους πιο πλούσιους και εντυπωσιακούς ενώ πολλοί κάνουν λόγο για μια κίνηση εντυπωσιασμού. Άλλοι ωστόσο υποστηρίζουν ότι είναι μέρος της παράδοσής τους και της κουλτούρας τους και είναι απλά ένα παράδειγμα των αντίστοιχων γάμων που γίνονται.

gmaosiajghaa5gmaosiajghaa6gmaosiajghaa7gmaosiajghaa8gmaosiajghaa9gmaosiajghaa10gmaosiajghaa1

 

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=0fPYB63lTUM

newsbeast.gr

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button