Δυτική ΜακεδονίαΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Η συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Δυτ. Μακεδονίας

14536553_1172719636100203_1270168717_o

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 έλαβε χώρα στον φιλόξενο χώρο του δημαρχείου Καστοριάς η έκτακτη γενική συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Στη συνέλευση μας τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό, η βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ κα Μαρία Αντωνίου, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής και ο Πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος Καστοριάς της ΕΑΑΣ, Υποστράτηγος ε.α. Ηλίας Τζωρτζόπουλος, ενώ απέστειλε χαιρετισμό η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κα Τελιγιοριδου Ολυμπία. Στη συνέλευση παρευρέθηκε επίσης και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, Αντισυνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης.

Η έκτακτη γενική συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα την τροποποίηση του καταστατικού της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου τούτο να εναρμονιστεί με τις επιταγές του άρθρου 50 του ν.4407/2016.

Ακολούθησε ευρεία συζήτηση στην οποία ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣ απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων που τέθηκαν από τα μέλη της ΕΣΠΕΔΜ, ενώ κατατέθηκαν προτάσεις επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη που υπηρετούν στις Μονάδες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με κυρίαρχο τη μοριοδότηση για τις μεταθέσεις.

Στο τέλος της έκτακτης γενικής συνέλευσης ακολούθησε εκλογική διαδικασία από την οποία αναδείχτηκαν οι αντιπρόσωποι της ΕΣΠΕΔΜ για το Πανελλήνιο Συνέδριο των αντιπροσώπων της ΠΟΕΣ.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Πετκιδης Θ. Υπλχος(ΑΤΘ)

Ο Γεν. Γραμματέας Ζιωγας Δ Υπλγος (ΑΠΒ)

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button