ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Το άλλο πρόσωπο του Α.Σ. Παναργειακού και η άτυχη ισοπαλία στην Πολυκάπρη (φωτογραφίες)

Με μια σαφώς βελτιωμένη εικόνα εμφανίστηκε ο Παναργειακός στην Πολυκάρπη, παίζοντας καλύτερα στη διάρκεια του αγώνα από τον Ηρακλή Πολυκάρπης. Το δοκάρι του Λάκη στο 70ο λεπτό στέρησε το 0-2 στην ομάδα του Άργους που ισοφαρίστηκε στο 75′ λεπτό σε 1-1.
     Ο Παναργειακός προηγήθηκε στο σκορ με πλασέ του Λάκη σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Πολυκάρπης. Στη συνέχεια και μετά από λάθος υπολογισμό σε έξοδο του τερματοφύλακα του Παναργειακού, δέχτηκε ένα γκολ “απ’ το πουθενά” της ομάδας του Ηρακλή Πολυκάρπης. Το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης καθώς ο Γαιτανάκης δεν κατάφερε να σκοράρει σε προφανή ευκαιρία για γκολ.
     Ο προπονητής κ. Αντώνης Νικολαΐδης παρέταξε στην αρχική εντεκάδα τους Αζέμη κάτω απ’ τα δοκάρια, Δηνάδη, Ιωαννίδη, Μπεκίρη, Μήλιο Χ., Ιωάννου, Βασιλειάδη, Μήλιο Π., Βρέστα, Χρήστου και Λάκη. Στo δεύτερο ημίχρονο πέρασαν στον αγώνα οι Γαιτανάκης, Στασινόπουλος και Σιανής.
      Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Σ.Παναργειακός αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος στην έδρα του, υποδεχόμενος την ομάδα της Καστοριάς.
Στο blog της ομάδας www.panargiakosfc.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για την τρέχουσα βαθμολογία και όλο το πρόγραμμα των αγωνιστικών του πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. Καστοριάς
 

 

περισσότερα
Back to top button