ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Δύο φορές “ντόρτια” η Καστοριά (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)

omada16-17

Νίκησε τη Δόξα Αμπελοκήπων με σκορ 8-2

Με το επιβλητικό σκορ 8-2 νίκησε η Καστοριά την Δόξα Αμπελοκήπων, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ε. Π. Σ. Καστοριάς.

Η Καστοριά μπήκε πολύ ζωηρά στο παιχνίδι και κατόρθωσε να πετύχει τρια γκολ, στα πρώτα δώδεκα λεπτά του αγώνα.

Έτσι στο 1΄ ο Νίνος με αριστερό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 6΄ο Μηλιάτης έκανε έξοχη ενέργεια, πάσαρε στον Damzi κι αυτός με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0).

Στο 12΄ ο Τσίπη από το ύψος της περιοχής, ύστερα από ωραία πάσα του Γεωργούλη, έκανε το 3-0.

Στη συνέχεια, οι παίκτες της Καστοριάς, έκοψαν αναίτια τον ρυθμό τους, με αποτέλεσμα η Δόξα Αμπελοκήπων να μειώσει, μέσα σε ένα δίλεπτο, σε 3-2. Δράστης ο μέχρι πρότινος παίκτης των γηπεδούχων Νικολάου, που πέτυχε και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων.

Συγκεκριμένα, στο 15΄μετά από φάουλ του Δρανιτσάρη έκανε με σουτ το 3-1 και στο 17΄, ο ίδιος παίκτης με σουτ φωτοβολίδα έκανε το 3-2.

Αυτή η αναπάντεχη εξέλιξη του παιχνιδιού, “ξύπνησε” τους παίκτες της Καστοριάς, οι οποίοι ανέλαβαν και πάλι στην πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 41΄ο Μαντζάνας, κέρδισε την διεκδίκηση τη μπάλας από τον Μπίρτσο και με κοντινό σουτ έκανε το 4-2.

Στην επανάληψη η Καστοριά μπήκε δυνατά και “καθάρισε” σε δύο λεπτά το παιχνίδι.

Έτσι στο 48΄ είχαμε την ασίστ του Τσίπη στο  Μαντζάνα, με τον τελευταίο να πετυχαίνει, με πλασέ, το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 5-2.

Στο 50′ έξοχη ενέργεια του Μηλιάτη και πάσα του στον Balciunas, ο τελευταίος με σουτ έκανε το 6-2.

Η Καστοριά συνέχισε την ολοκληρωτική της κυριαρχία στο β΄ημίχρονο και στο 61΄ο Astrauskas έκανε γυριστό σουτ, ο Μπίρτσος απέκρουσε και ο Damzi με σουτ από κοντά έκανε το 7-2.

Στο 85′ ο Μαντζάνας έκανε καταπληκτική μπαλιά στον Astrauskas, με τον τελευταίο να χρήζεται σκόρερ και αυτός, κάνοντας απο κοντά το 8-2, που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Διαιτητής είναι ο κ. Στυλιάδης Δημ. και βοηθοί του ο κ. Πρεσπάρης Γ. και η κα Ζαρομυτίδου Κ., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις: 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Δημητριάδης, Γεωργούλης, Νίνος (67΄Μελισανίδης), Τσόπρας, Τσίπη (62΄Tahirllari), Λαδάς, Damzi, Αντωνιάδης, Balciunas (53΄Astrauskas), Μηλιάτης, Μαντζάνας

ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Μπίρτσος, Σουκαλόπουλος, Τρυφόπουλος Λαζ. (69΄Νικολόπουλος), Ντάλλας, Ντίμτσιος, Σιοπώβου, Μιχαλόπουλος Χ., Τρυφόπουλος Σ. (56΄ Βλάχου), Δρανιτσάρης, Νικολάου (64΄Κεσίδης Νικ.), Μιχαλόπουλος Μ.

 

Φωτό: Εφημερίδα Σέντρα (Δημήτρης Κουτσής)

agsk-kastoria.blogspot.gr

περισσότερα
Back to top button