Κόσμος

Δείτε ποιο είναι το βασικό κριτήριο για να μπείτε σε αυτό το μπαρ… (φωτο)

beautiful_peopleΠριν από όχι και πολλά χρόνια, τα μπαρ και τα κλαμπ που ήθελαν να δημιουργήσουν «σούσουρο» γύρω από το όνομά τους, φρόντιζαν να έχουν τη λεγόμενη «πόρτα»: επέτρεπαν την είσοδο μόνο σε συγκεκριμένα άτομα (με τα κριτήρια να διαφέρουν από κατάστημα σε κατάστημα) και η ιδέα ήταν απλή. Όσο πιο «σκληρή» η «πόρτα» τόσο πιο επιθυμητή η είσοδος. Ε, φαίνεται ότι στις ΗΠΑ πήραν αυτή την ιδέα και την τράβηξαν στα άκρα…

Μπαρ μόνο για ωραίους κάνει εγκαίνια προσεχώς σε μυστική τοποθεσία του Χόλυγουντ. Ιδιοκτήτης, το σάιτ γνωριμιών με τον εύγλωττο τίτλο BeautifulPeople.

Σύμφωνα με τους Τάιμς του Λονδίνου αν οι δουλειές πάνε καλά σύντομα θα ανοίξει ανάλογο μπαρ στη βρετανική πρωτεύουσα Ο διευθύνων σύμβουλος της ιστοσελίδας Greg Hodge δήλωσε: «Ξέραμε από τα μέλη μας, ότι έβγαιναν τα βράδια σε ακριβά μπαρ για να συναντήσουν όμορφους ανθρώπους όπως οι ίδιοι, και τελικά περνούσαν τη νύχτα ευχόμενοι να ήταν πιο χαμηλός ο φωτισμός στο χώρο…».
Η είσοδος στο μπαρ για ωραίους, θα επιτρέπεται βασικά μόνο στα μέλη του σάιτ, αλλά θα υπάρχουν και εξαιρέσεις: θα μπορούν να διασκεδάζουν στο μπαρ και μη-μέλη του site, μόνο αν έχουν περάσει πρώτα «αυστηρή αξιολόγηση» από μια κριτική επιτροπή που περιγράφεται ως «αστυνομία της ομορφιάς».
Κι επειδή οι ωραίοι έχουν χρέη και κάποιος πρέπει να τα πληρώσει… η είσοδος στο μπαρ θα επιτρέπεται και στους πολύ πλούσιους, οι οποίοι βέβαια, δεν χρειάζεται να είναι όμορφοι…
Η ιστοσελίδα γνωριμιών BeautifulPeople, όπου μπορεί να συμμετέχει κανείς με βάση την εμφάνιση, άρχισε να λειτουργεί στη Δανία το 2002. Με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο πρόβλημα πρόσβασης έχουν οι Βρετανοί με ποσοστό επιτυχίας κάτω από 9%, ενώ οι Βρετανίδες έχουν ελαφρώς καλύτερη τύχη με 14%.Αντίθετα, οι Νορβηγοί γίνονται δεκτοί σε ποσοστό 49%.
περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button