ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

Στη 4η θέση η ελληνική ομάδα “Zavod United” στα “Aphrodite Games 2016” με τη συμμετοχή του Βαγγέλη Τσουρτσούλα (full βίντεο)

aphrodite-games-1

Με συμμετοχή εκατό και πλέον αθλητών από διάφορες χώρες του κόσμου διεξήχθη στις 23-25 Σεπτεμβρίου 2016, στη πλατεία του Παλαιού Λιμανιού στη Λεμεσό η διοργάνωση Aphrodite Games 2016, μια από τις σπουδαιότερες διοργανώσεις CrossFit στην Ευρώπη.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Geraklion και υπό την αιγίδα του KOA και του Δήμου Λεμεσού. Συμμετείχαν συνολικά 21 Individual Men, 14 Individual Women και 11 Teams.

Ανάμεσα στις συμμετοχές βρέθηκαν Έλληνες αθλητές στις κατηγορίες των ανδρών και των ομάδων.

Στην κατηγορία individual Men νικητής της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Jason Smith( Fittest in Africa, Regional Athlete), στη 2η θέση βρέθηκε ο Joshua Wichtrup και στη 3η θέση ο Sigurdur Jonsson. Από ελληνικής πλευράς ο Άγγελος Παππάς κατέλαβε την 14η θέση, ο Κώστας Παπαδόπουλος την 16ηθέση και ο Στέλιος Λαγουδάκης την 19η θέση.

thelma-christoforou-1

Στην κατηγορία individual Women νικήτρια αναδείχθηκε η πασίγνωστη Νορβηγίδα αθλήτρια Kristin Holte( CrossFit Games Athlete), στη 2η θέση η Oxana Slivenko(αργυρή ολυμπιονίκης άρσης βαρών) και στη 3η θέση η Thuridur Helgadottir(CrossFit Games Athlete). Στην 8η θέση της κατάταξης βρέθηκε η Vera Horavova.

papadopoulos-aphrodite

Τέλος στην κατηγορία των ομάδων νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Πολωνών, Polish Beasts, στην 2η θέση η ομάδα των Κυπρίων, Team Cyprus(Μιχάλης Ευρυβιάδης, Θέλμα Χριστοφόρου, Αχιλλέας Πανταζής και Αντώνης Γιακουμή) και στη 3η θέση η ομάδα των Ολλανδών, The Dutch Bunch. Από ελληνικής πλευράς εξαιρετική παρουσία είχε η ομάδα Zavod United(Αριστοτέλης Γιάννος, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Έβαν Τσουρτσούλας και Julia Bespalova) χάνοντας για μόλις 4 βαθμούς ποινής την 3η θέση του βάθρου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον τελικό:

Photos by: Andreas Iacovou

theboxnews.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button