ΑγροτικάΚαστοριά

Αντιδράσεις για τα ανταποδοτικά έργα του TAP στον πρώην Δήμο Αγίων Αναργύρων

tap-agogos-696x435

«Πριν από τα μηχανήματα του αγωγού θα βρίσκονται τα τρακτέρ μας»

Διαστάσεις παίρνουν οι αντιδράσεις τοπικών φορέων της Καστοριάς σε σχέση με την κατασκευή του αγωγού TAP. Μετά τα όσα ειπώθηκαν αυτές τις μέρες και κυρίως μετά τα όσα είπε ο Περιφερειάρχης, κ. Καρυπίδης την περασμένη Παρασκευή , ρίχνοντας το μπαλάκι στους κατά τόπους Δημάρχους, κάτοικοι και φορείς του πρώην Δήμου Αγίων Αναργύρων, συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Κορησού το βράδυ της Τρίτης ( 27/9 ) και συζήτησαν αποφασίζοντας να απαιτήσουν από την Δημοτική Αρχή να εντάξει στα έργα Κοινωνικής Ευθύνης του TAP και έργα που αφορούν την δική τους περιοχή.
Στη συγκέντρωση παρούσα ήταν η δημοτική σύμβουλος Ματούλα Αντωνίου, η οποία ανέφερε ότι στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου συμπεριλαμβάνονται έργα για την περιοχή, χωρίς να …πείσει τους κατοίκους, ενώ μίλησε για οργανωμένη επιχείρηση δημιουργίας εντυπώσεων.
Ο γραμματέας ΤΟΕΒ Κορησού Λιθιάς, κ Κοσμάς Λιόλιος, μιλώντας στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 94,7 προειδοποίησε ότι  «πριν από τα μηχανήματα του αγωγού θα βρίσκονται τα τρακτέρ μας» αν δεν αλλάξει η απόφαση για τα ανταποδοτικά έργα.

 

orizontespress.gr

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button